Take a fresh look at your lifestyle.

Bikers for Humanity – Motocicliștii din România reabilitează casele a 9 familii din Chirnogeni, județul Constanța

Peste 300 de motocicliști din România își dau întâlnire la Chirnogeni, județul Constanța, în weekendul 1 -3 iunie, pentru a reabilita casele a 9 familii cu venituri mici și care locuiesc în condiții improprii, în cadrul Bikers For Humanity 2018. Motocicliștii vor schimba acoperișurile caselor, vor reface pereții, vor da cu var și vor repara gardurile.

Motocicliștii vor sosi vineri seară în Chirnogeni și vor campa pe stadionul din localitate, iar sâmbătă vor munci, împreună cu familiile beneficiare și cu specialiști în construcții.

Evenimentul Bikers for Humanity se află la cea de-a treia ediție și este inițiat de realizatorul radio Cristian Hrubaru. La prima ediție Bikers for Humanity au participat 400 de motocicliști care au ajutat 36 de familii din Bacău. În 2017, peste 150 de motocicliști au turnat fundațiile pentru patru cvadruplexuri în care vor locui 16 familii cu venituri mici.

„Familiile pe care le vom sprijini în acest an au niște povești cutremurătoare. Nu mi-am imaginat că o să vedem așa ceva în România lui 2018. Au nevoie de noi toți pentru a-i ajuta să aibă o locuință decentă în care să își crească copiii.”, a declarat Crsitian Hrubaru.

Printre cei ajutați în cadrul proiectului Bikers for Humanity este și familia Olteniceanu. Soții Olteniceanu lucrează cu ziua și fac eforturi mari să-și crească cei trei copii de 3, 6, respectiv 13 ani și să-i trimită la școală. Familia a fost greu încercată chiar la începutul acestui an, când fetița lor în vârstă de 12 ani a decedat.

Într-o situație dificilă se află și familia Prică. În urmă cu patru ani, la doar o lună după ce au cumpărat casa în care locuiesc, capul familiei a suferit un accident și și-a pierdut un picior. În 

vârstă de 50 de ani, Adrian Prică primește o pensie lunară de 350 de lei, din care își întreține copiii.

Poveștile familiilor ajutate de motocicliștii din România, în cadrul Bikers for Humanity 2018, le puteți găsi aici:https://www.youtube.com/channel/UCEBQmfBExirQUfDaTYIhq0A

Evenimentul din acest an este organizat cu sprijinul Primăriei Chirnogeni și împreună cu partenerii AMEROPA Grains, IPSO Agricultură, K-BOX, Micri Gold, Ferma Stoian, Metal Poetry by Cristina Dinu și HostExpert. Partenerul media al evenimentului este Rock FM.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More