Take a fresh look at your lifestyle.

Bilant magzin online blanuri Vesa

Fabrica de blănuri A&A Vesa este unul dintre cei mai mari producători de haine și accesorii din blană naturală din țara noastră. Calitatea materialelor și croielile inspirate din ultimele tendințe de pe scena internațională a modei au atras, pe parcursul celor peste două decenii de activitate ale fabricii, numeroși clienți din România și de peste tot din Europa.

Este un lucru binecunoscut faptul că o haină de blană este, mai mult decât un moft, o investiție în garderoba fiecăruia datorită rezistenței materialelor naturale și a versatilității lor.

Un model reușit de haine femei  sau pentru bărbați este o piesă de rezistență în garderobă, care poate completa cu succes o multitudine de ținute. Dacă, în trecut, hainele și cojoacele din blană erau piese vestimentare greoaie, dificil de întreținut și de asortat, în zilele noastre o fabrică modernă, precum fabrica de blănuri A&A Vesa poate produce piese vestimentare elegante, ușor de purtat și practice.

Dispunând de propia tăbăcărie, A&A Vesa este un producător specializat în prelucrarea și confecționarea pieselor vestimentare din materiale 100% naturale.

Fabrica de blănuri A&A Vesa, situată în județul Arad are reprezentanțe în câteva mari orașe ale țării (Arad, București, Galați și Constanța), iar de mai bine de 7 ani, A&A Vesa pune la dispoziția clienților săi și un magazin online: www.vesa.ro.

Haine de blană, cojoace de iarnă, veste, căciuli, mănuși din piele sau portofele din piele sunt numai câteva dintre produsele care pot fi achiziționate din magazinele A&A Vesa sau online, la prețuri de producător.

Magazinul online www.vesa.ro asigură livrarea rapidă a produselor în toată țara dar și în afară, plata putând fi efectuată direct online sau ramburs. Alegerea celei mai bune haine de blană pentru femei sau haine pentru barbati se poate face ușor, urmărind tabelul de mărimi disponibil pe website.

De asemenea, secțiuni speciale ale magazinului online www.vesa.ro precum secțiunea de blog oferă informații utile pentru a vă ghida alegerea și pentru a afla mai multe despre întreținerea hainelor din blană naturală și din piele naturală.

Cele mai noi colecții de haine și accesorii, imagini de inalta calitate, video-uri și multe alte secțiuni ale magazinului online vă pot ajuta să vă găsiți haina preferată sau să găsiți cadoul ideal pentru cineva drag.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More