Take a fresh look at your lifestyle.

BOKA lansează „Slow down”

BOKA, fenomenul în plină amploare de pe scena deep house, lansează piesa „Slow down”.

BOKA – „Slow down”

De curând, artistul deep house a lansat și „Lose My Mind”, o piesă cu accente orientale cool, ritm și un vibe care transpune pe oricine într-o poveste exotică. Cu un sound fresh, piesa este fundalul ideal pentru o poveste ruptă tocmai din Orientul Îndepărtat.

BOKA – „Lose My Mind”

Originile orientale ale producătorului și viața luxoasă pe care a dus-o printre dunele din deșert și-au pus amprenta asupra personalității sale. Cu toate că provine dintr-un loc în care a fi bogat este ceva obișnuit, BOKA a ales să-și petreacă cea mai mare partea a vieții ca un nomad, călătorind alături de mai multe grupuri de beduini. Migrarea a jucat un rol cheie în evoluția artistului, atât la propriu, cât și la figurat. Practic, din prinț a devenit artist și din Orientul Îndepărtat a ajuns în Europa.

În prezent, BOKA a devenit un adevărat fenomen și joacă un rol important pe scena muzicală deep house, aranjamentele muzicale revoluționare fiind un trademark al său.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More