Take a fresh look at your lifestyle.

Botinele din piele naturala si aspectele ce influenteaza alegerea lor

Alegerea unor botine pentru sezonul acesta constituie o provocare pentru publicul feminin nu doar in ceea ce priveste alegerea unui material potrivit, ci si o pereche ce se pliaza pe stilul si statura fiecareia. La fel ca in cazul imbracamintei, nici la acest capitol nu doreste nimeni sa faca vreun compromis, ceea ce e de inteles. Se mizeaza pe confort, dar mai ales pe o estetica aparte, un design de noutate care sa puna in evidenta purtatoarele.

Botinele din piele naturala si aspectele ce influenteaza alegerea lor 1

Nu orice se potriveste oricui, iar o femeie cu un simt al esteticii dezvoltat ar trebui sa fie deplin constienta de asta. La capitolul incaltaminte primeaza pielea naturala – este valabil si in cazul botinelor, care de asemenea trebuie sa asigure confort ideal la purtare.

Preocupati de necesitatile femeilor cu privire la partea de incaltaminte, designerii colectiilor propuse de ANNA CORI vin si de aceasta data cu modele de botine stilate, elegante, completarea ideala a tinutelor in sezonul rece.

Botinele din piele naturala si aspectele ce influenteaza alegerea lor 2

Se spune ca micile detalii fac marile diferente, iar acest principiu cu siguranta ca se aplica in cazul botinelor parte a colectiei mentionate. Atunci cand comunul devine plictisitor, necesitatile publicului feminin de a iesi in evidenta prin ceva aparte sunt completate cu succes de modele de pe www.annacori.com.

Recomandari vizavi de alegerea botinelor

Cele care indragesc sezonul rece gasesc o incantare in sesiunea de shopping dedicata botinelor. De obicei, alegerile lor mizeaza pe simplism pentru ca le ofera posibilitatea de a le asorta intr-o varietate de tinute. Cu toate acestea, o serie de detalii vor face diferenta de stil, de reusita alegerii.

In cazul celor minione, recomandarea specialistilor ANNA CORI este de a opta pentru un model cu tocul mai mare. Conteaza totodata si forma piciorului pentru ca un picior foarte subtire necesita un model care sa se muleze, de preferat.  Un model care nu este suficient de bine strans pe zona gleznei va crea impresia de neglijenta in alegeri.

De obicei, impactul este impresionant atunci cand si asortarea vestimentara este una corespunzatoare. O pata de culoare prea tipatoare a ciorapilor, spre exemplu, ar crea un dezechilibru catastrofal al tinutei.

Botinele din piele naturala si aspectele ce influenteaza alegerea lor 3

Lucrurile stau diferit in cazul celor ce sunt posesoarele unor membre tonifiate pentru ca isi pot evidentia look-ul de invidiat cu ajutorul unei perechi de botine cu toc cui. Se stie despre efectul tocurilor vizavi de contractarea muschilor, ce vor oferi o imagine cu totul atragatoare si seducatoare.

Lungimea botinelor ideala se stabileste prin raportare la cea a picioarelor. Spre exemplu, femeile foarte inalte vor dori sa echilibreze fiecare aparitie printr-o pereche de botine cu toc mediu, respectiv cu lungime pana in zona gleznei.

Nu doar dimensiunea tocurilor sau lungimea botinelor sunt aspecte care contureaza o alegere inspirata. De asemenea si tipul de piele contribuie in completarea unei tinute de senzatie. Fie ca este piele naturala sau piele intoarsa, simpla sau cu diverse elemente decorative, aceasta trebuie sa prezinte imbinaturi fine cu talpa de asemenea calitativa, flexibila si confortabila.

Astfel de optiuni de produse gaseste publicul feminin dornic pe site-ul annacori.com.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More