Take a fresh look at your lifestyle.

Branduri moldovenești la ,,Romanian Fashion Philosophy” – eveniment organizat la București transmis live, în întreaga lume!

În perioada 7-11 martie 2018, în Bucureşti, se va desfășura cel mai bine promovat eveniment de modă, care va întruni designeri apreciați la nivel mondial, dar și tinere talente din domeniul industriei ușoare. ,,Romanian Fashion Philosophy” va fi transmis LIVE în întreaga lume, prin intermediul postului TV Fashion Channel, cu o audiență de 2 milioane de persoane pe zi. Evenimentul de modă ,,Romanian Fashion Philosophy” își propune să promoveze brandurile autohtone, a tinerilor talente și designeri, să atragă și să educe publicul în vederea achiziționării produselor Fabricate în România, iar acum și a celor Fabricate în Republica Moldova.

,,Romanian Fashion Philosophy” este unul dintre cele mai impresionante și bine organizate evenimente de modă din Europa, care beneficiază de interesul specialiştilor în modă la nivel internaţional şi va fi reflectat de unele dintre cele mai importante canale media ale industriei, precum Fashion Channel (Italia), Fashion Insider (SUA), iar pe plan intern – TVR, Beau Monde, Marie Claire, Agerpres, Kiss FM, etc.

Proiectul ,,Romanian Fashion Philosophy” a fost dezvoltat prin prezenţa la Bucureşti a unor designeri apreciaţi la nivel mondial, dintre care Agatha Ruiz de la Prada, Prophetik, IONEL, Celebrity Skin, Marie Ollie, Maria Lafuente, Razvan Valceanu, DiVero, Samanta Russo, Mirela Diaconu etc.

Proiectul Romanian Fashion Philosophy este un eveniment bianual care promovează și susține industria creativă și cea textilă, tineri designeri, români și străini, absolvenți sau nu a unor facultăți de specialitate, precum și Facultățile de artă, design și modă. Gala RFP își propune să atragă în sală aproximativ 1000 de spectatori.

Cei mai buni tineri designeri și cei mai buni fotografi de modă vor fi premiați, mediatizați și vor fi susținuti să participe la prestigioase evenimente naționale și internaționale.

RFP a constatat că una din principalele dificultăți cu care se confruntă designerii și fotografii de modă o reprezintă lipsa unor evenimente prin care să își promoveze creațiile artistice, precum și a unui element coagulant care să faciliteze cunoașterea reciprocă și crearea de parteneriate. Or, evenimentul ,,Romanian Fashion Philosophy” va constitui atât un spațiu de prezentare a creațiilor, cât și o oportunitate de întâlnire și de construire de punți interumane, dar și de oportunități de faceri – un beneficiu profesional și o încurajare pentru dezvoltarea personală.

De asemenea, se va realiza dezvoltarea unei piețe de artă și susținerea creșterii cotei artiștilor contemporani prin promovarea creațiilor și a schimburilor de experienţă între designeri. Cei mai buni tineri designeri și cei mai buni fotografi de modă vor fi premiați, mediatizați și vor fi susținuti să participe la prestigioase evenimente naționale și internaționale.

Impactul proiectului cultural este unul major:

• Tineri designeri, fotografi și facultăți de modă vor participa la un eveniment dedicat lor și vor fi aduși în atenția mass media și a publicului;

• Peste 1.000.000 de persoane vor fi informate cu privire la eveniment;

• Atragerea publicului către produsele “Fabricat în România”, ,,Fabricat în Moldova”;

• Dezvoltarea bunului gust în rândul participanților la eveniment;

• Posibilitatea dezvoltării unor parteneriate sau afaceri între tinerii designeri și fabricile de confecții din țară și a fotografilor cu publicațiile de specialitate.

Află toate detaliile pe pagina de facebook a evenimentului !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More