Take a fresh look at your lifestyle.

„Burlesque este mult mai mult decât o femeie care se dezbrăcă într-un bar”

0

Emma Mylan a lansat oficial primul Campionat European Burlesque. La „European Queen of Burlesque”, cele mai bune 30 de artiste feminine din Europa vor lupta pentru coroană. Noi am discutat cu organizatoarea Emma Mylan.

Emma, ​​cum ai devenit performer?

Am făcut mereu spectacole. Am renunțat la școală devreme, nu am avut niciodată un loc de muncă „normal”. La 14 ani, impreuna cu grupul meu de fete, am făcut spectacole cu foc pe străzile Parisului. Am învățat totul singură, încă nu existau tutoriale pe Youtube. Am purtat costume Cabaret-Style și am avut un stil performant foarte feminin. Încă și astăzi mai folosesc focul la Burlesque.  

Și cum ai inceput cu Burlesque?

Timp de doi ani am fost mascota din Palais Mascotte. Acolo am făcut primele mele spectacole sub numele de scenă Myako Mascotte. Datorita acestui nume am fost descoperită online de către un producător. Un lucru a dus la altul și în 2010 m-a făcut directorul artistic al „Ohh! Lala! Chérie!”Și de atunci facem spectacolul în fiecare lună.

De ce organizați acum Campionatul European?

Pur și simplu: Scena este foarte centrată pe America, în Europa nu era nimic similar. Există artiști incredibili împrăștiați pe tot continentul și există o comunitate uriașă, dar nu au un loc oficial unde să se întâlneșcă cu toti. Și dorim, de asemenea, să răsplătim munca grea a multor talente aici. Pentru că la Burlesque artiștii fac totul singuri, de la concept la coregrafie la costumele complexe. Nu este doar o femeie, care se dezbrăcă într-un bar.

Ce îți place cel mai mult la burlesque?

Burlesque vă oferă posibilitatea de a fi cine sunteți – sau altcineva. Te poți schimba așa cum doresti. De aceea, pentru mine înseamnă libertate. Și, desigur, îmi place să distrez publicul. Pot veni direct de la serviciu, sunt stresați și obosiți – și zâmbesc în timpul show-lui, visează. Și în final sunt plini de bucurie și fericire. Asta vreau să obțin. 

Pe 16 mai 2020, titlul de „ European Queen of Burlesque” va fi acordat la Elveția.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More