Take a fresh look at your lifestyle.

CARAIBE RESORT, la Marea Neagră

Proprietara resortului, o femeie de afaceri, îndrăgostită de zona Americii și Marea Caraibilor, de stilul de viață de acolo, de plajele lor sălbatice și stilul de viață relaxat al locuitorilor, s-a gândit să recreeze, într-o oarecare măsură, tabloul zonei respective. Și a reușit! Litoralul românesc, în special stațiunea Mamaia, avea nevoie de o oază de relaxare mai sălbatică, în condiții cât mai aproape de natură și cât mai departe de civilizație, pentru cei care vor să evadeze din rutina zgomotoasă a stațiunii vedetă.

Astfel, în anul 2014, a fost inaugurat primul corp de cazare al Caraibe Resort, poziționat la limita cu plaja Mamaia Nord, și restaurantul cu același nume, amplasat pe plaja din fața unității de cazare. Resortul era, de fapt, un hotel cu 24 de camere – dotate, fiecare, cu baie proprie, mobilier de culoare albă și inserții de albastru, pat matrimonial – dintre care 12 cu vedere frontală la mare.

La început, accesul pe plajă se făcea direct. Turiștii pășeau direct pe nisip la ieșirea din hotel, ceea ce susținea aerul caraibian al resortului. Ulterior a fost construită o zonă de promenadă între hotel și plajă, însă acest lucru nu minimizează farmecul hotelului, din contră, îl face chiar mai interesant. Acum turiștii pot urmări de pe balcoane atât spectacolul străzii, cât și pe cel al mării sau pot ieși la plimbare pe faleză. În plus, turiștii din Caraibe Resort se pot răsfăța la soare pe șezlongurile de pe plaja din fața hotelului fără a plăti nici o taxă, iar micul dejun de poate servi la barul aceleiași plaje. Pentru că s-a bucurat de succes încă de la început, Caraibe Resort a fost extins, anul trecut, cu un al doilea corp, având în acest moment o capacitate de cazare de 55 de camere și 3 apartamente, care pot fi accesate vara aceasta, începând din 15 iunie și până la 15 septembrie, la prețuri între 50 și 70 de euro pe noapte.

www.caraiberesort.ro; Telefon 0734 261 966

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More