Take a fresh look at your lifestyle.

Care Sunt Beneficiile Unui SPA ?

Descoperă Toate Secretele Wellness & SPA SunGarden

Ne aflăm la 12 km distanță față de Cluj, în inima naturii, unde vă puteți bucura cu adevărat de relaxare. Este locul unde fiecare cameră are un design personal, unic și clasic. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți ce stare vreți să vă transmită camera, iar noi o să vă recomandăm locul ideal pentru voi. Poate că iubiți culorile tari.. roșu, mov, sau poate preferați mai degrabă culorile pământului, bej, maro, gri…Cu siguranță vă veți regăsi în una din camerele noastre și veți avea parte de cele mai relaxante nopți. Și pentru că am vorbit despre nopți, ce spuneți de o saună fierbinteînainte de somn?

spa in cluj

În această perioada a anului se întâmplă să răcim foarte des, să ne fie dor de verile fierbinți..să ne lipsească soarele puternic dimineața și după-amiaza… să vrem să ne teleportăm pe o insulă caldă unde să ne relaxăm complet. Din fericire, nu trebuie să iei primul zbor către Caraibe pentru asta, ci poți să găsești soluția la doar 12 km de Cluj-Napoca.

V-am captat atenția așa-i? Zona de Wellness&Spa din cadrul resortului nostru este o adevărată oază de liniște, și cred că pozele de mai jos spun totul. Peste 1400 mp de relaxare!

Prima zona se numește Aqua Experience, acolo unde va puteți lasă îmbrățișați de apa caldă din piscine, de sauna cu infraroșu, Tepidarium cu șezlonguri de mozaic încălzite și multe alte surprize. Ar fi păcat să vi le dezvăluim pe toate…așa că vă lăsăm să le descoperiți în primul vostru sejur la SunGarden Resort.

A doua zonă de SPA se numește Amedeea Paradise, un loc ce vă va reconecta cu natura. De ce spunem asta? Pentru că elementele principale sunt focul, piatra, lemnul, pământul și apa. Toate perfect îmbinate pentru a vă transmite energia lor, și pentru a vă purta într-o călătorie unică. Paturi suspendate, șezlonguri încălzite, cascadă în stancă și zone de relaxare sau meditație unde te poți regăși și unde poți elimina stresul acumulat în acest cotidian ce ne urmărește zilnic.

Care Sunt Beneficiile Unui SPA ? 1

Care sunt beneficiile unui SPA atât de complex, în special în perioada de iarnă?

Deconectează-te complet de stresul din oraș – Alege să îți oferi un moment doar al tău, fără telefon, fără tehnologie…un moment în care să te poți relaxa complet, să îți goleșți mintea și să îți relaxezi mușchii. Bucură-te de fiecare masaj pe care noi ți-l putem oferi, de tehnicile noastre de relaxare și de produsele aromatizate ce te vor purta într-o altă lume.

Iarna poate fi deosebit de aspră pentru piele – De cele mai multe ori, iarna usucă pielea excesiv, până la crăpături sau roșeața. O vizită la spa pentru o ședința de exfoliere poate să fie remediul perfect. Pielea va fi reîntinerită, hidratată și pregătită să absoarbă uleiurile hrănitoare ce te vor proteja toată această perioada. Este important să oferi pielii tale posibilitatea să se simtă fresh și să reia activitatea de regenerare celulară. Programează-ți o ședința de masaj cu exfoliere pentru a îndepărta orice urmă de celule moarte și pentru a străluci iarna aceasta.

E locul unde puteți petrece timp de calitate cu prietenii și familia –  Nimic nu îți va ridica moralul mai mult decât o vizită la SPA cu familia sau prietenii. Poți evada alături de ei într-un sejur de câteva zile de amuzament și relaxare, zile ce vă vor lăsa mintea și corpul reîncărcate. Saunele sunt spații fierbinți, liniștite, unde căldura relaxează mușchii, îmbunătățește circulația și stimulează eliberarea stresului – asta se concretizează într-o stare extrem de bună după ședințele de saună.

Secretul pentru o piele perfectă și un par sănătos – Printre cele mai vechi trucuri de înfrumusețare sunt saunele care curăță în profunzime pielea în timp ce celulele moarte sunt înlocuite. De asemenea, elimină bacteriile de la suprafața pielii și eliberează porii. Vă spuneam că saunele aduc beneficii și părului. Scalpul nostru conține o mulțime de glande sebacee care hidratează firul de par.  Indiferent de sauna pe care o alegi, aceasta va stimula glandele, părul tău fiind mult mai hrănit decât de obicei.

Vă vor ajuta să luptați împotriva răcelii – Cercetările medicale au arătat că saunele reduc semnificativ răcelile și gripa. O sesiune de saună este momentul când sinusurile sunt profund curățate iar celulele albe din sânge sunt produse mult mai alert (celulele responsabile cu imunitatea corpului).

Saunele vă vor ajuta cu siguranță să dormiți mult mai bine – Dacă se întâmplă de multe ori să vă treziți în mijlocul nopții fără să reușiți să reluați odihna, atunci cred că sauna este soluția ideală. Eliberarea lentă a endorfinelor este cheia unui somn liniștit și profund.

Detox – Saunele implică transpirație, iar acest lucru combinat cu hidratarea intensă poate fi o modalitate excelentă de detoxifiere a corpului.

Ce spuneți? Sunteți pregătiți să vă lăsați pradă relaxării? Am pregătit pentru voi două pachete de sejur SPA Journeys, ce cuprind ritualuri inedite.

wellness cluj Care Sunt Beneficiile Unui SPA ? 2

Te invităm să ne urmărești pagina de facebook SunGarden Resort pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de petrecere.

sungardenresort.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More