Take a fresh look at your lifestyle.

Cât de „verde„ este rutina ta de îngrijire?

Începi ziua cu un duș revigorant, continui cu o „doză„ de hidratare prin aplicarea unei creme pentru corp și, mai apoi, înaintezi în zi utilizând numeroase cosmetice pentru ten. Eventual, spre amiază îți reîmprospătezi imaginea, pentru ca, în decursul serii, să rămâi tu cu tine, naturală, fără „prietenii„ care te-au însoțit ore în șir. A doua zi o iei de la capăt și ești ca într-un carusel care nu se oprește nicicând.

Te-ai gândit dacă tot acest ritual îți este, cu adevarat, benefic? Tu ești o făptură minunată, o creație născută în armonie perfectă cu natura, iar natura este secretul longevității, prosperității și al fericirii.

 Te-ai gândit unde se duc toate „rămășițele„ de care te „debarasezi„ cu sârg în fiecare seară? Răspunsul este chiar „în natură„, în izvorul frumuseții. Substanțele chimice din cosmetice nu doar că nu-ți îngrijesc pielea, dar ajung în râuri, oceane, soluri agricole, în particule de praf, distrugând viața și conducând la modificări reproductive, genetice și de dezvoltare.

De aceea, este esențial să-ți alegi cu grijă produsele de îngrijire. Din natură – în natură este ciclul pe care trebuie să-l urmezi, pentru a-ți menține frumusețea și a construi un mediu sustenabil. Nympheum îți dăruiește din puterile miraculoase ale naturii prin intermediul cosmeticelor naturale, realizate manual, în România. De la primele săpunuri de lavandă, până la cremele anti-age, toate sunt realizate din ingrediente naturale.

Pe întinsele câmpii ale Brăilei, echipa Nympheum cultivă ecologic, an de an, lavandă, in, ricin, fenicul, coriandru, din care pregătesc uleiuri esențiale. Acestea sunt apoi folosite în cosmeticele naturale disponibile pe www.nympheum.ro. Cosmeticele Nympheum nu conțin parfumuri sintetice, conservanți sintetici sau parabeni și sunt ambalate în recipiente reciclabile. De asemenea, cosmeticele Nympheum nu sunt testate pe animale.

Îndrăznește să fii frumoasă!„ este sloganul Nympheum și îndeamnă la redescoperirea naturii ca izvor de frumusețe. Când ai ținut ultima oară în mâinile tale un buchet de coriandru proaspăt cules sau când ai zdrobit între degete frunzele proaspete de mentă? Deoarece cosmeticele Nympheum nu conțin parfumuri sintetice, acestea păstrează inclusiv parfumul naturii, al plantelor din care sunt create. Trebuie să îndrăznești să fii frumoasă, să reînveți să apreciezi natura, să te împrietenești cu aromele sale și să le lași să-ți învăluie corpul.

Transformă-ți ritualul de îngrijire intr-un ritual „verde„ prin alegerea unor produse atente cu natura, cumpără local și niciodata impulsiv. Întreabă-te dacă produsul pe care îl achiziționezi îți dă o satisfacție pe termen lung.

Gandește-te la cosmeticele tale ca la un produs de artă, care dăinuie peste vreme și mai gândește-te ca nu există „frumusețe„, dacă, în final, aceasta contribuie la nefericire și foamete în unele colțuri ale lumii.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More