Take a fresh look at your lifestyle.

Cate tipuri de genti exista ?

0

Una dintre explicațiile pentru care femeile consideră că nu au niciodată prea multe poșete este exact diversitatea modelelor de genți disponibile în vitrinele magazinelor. Deși poți miza pe o geantă simplă, clasică, pe care să o asortezi în majoritatea ținutelor pe care le porți, cu siguranță aceasta nu se va potrivi perfect în toate outfiturile pe care le creezi în diferite ocazii. De aceea, dacă ești pasionată de modă sau dacă pur și simplu ești extrem de atentă la imaginea ta, trebuie să știi cum alegi geanta ideală care să-ți completeze look-ul. Pentru asta, este nevoie să știi câte tipuri de genți există și cum le recunoști!

Geanta tip poștaș

Poșeta tip postaș (sau mesager) este extrem de populară, acest lucru datorându-se faptului că este și foarte practică. Ea se poartă oblic, peste piept, însă poate fi ținută și pe un un singur umăr. Modelul este inspirat de gențile curierilor care își purtau corespondența prin oraș și care aveau nevoie să-și păstreze mâinile libere.

Geanta Hobo

Geanta Hobo are, de regulă, dimensiuni medii și se închide cu fermoar. Este confecționată în general din material moale, care permite designul rotunjit al poșetei. Poșeta Hobo se poartă pe umeri și este alegerea perfectă pentru tine dacă îți dorești o geantă încăpătoare.

Bucket bag

Așa cum sugerează chiar și denumirea acestui model, geanta stil bucket are un design asemănător cu cel al unei găleți. Aceasta se remarcă prin baza întărită și se închide, de cele mai multe ori, cu șiret sau cu fermoar. O poți asorta cu cizme, botine sau chiar pantofi cu toc, în funcție de stilul ales.

Geanta shopper

Geanta shopper este ușor de recunoscut datorită dimensiunilor mari. Ea poate fi purtată în mână, dar și pe umăr, fiind prevăzută cu două barete. Se mai numește și geantă tote și are un sistem de închidere simplist, care constă de obicei într-o capsă ce permite accesul facil la obiectele din interiorul poșetei. Geanta tote se potrivește persoanelor înalte și nu avantajează minionele.

Geanta de bowling

Este un model care a cunoscut popularitatea în anii 90 și care a fost inspirat de forma genților în care se purtau mingile de bowling. Dacă optezi pentru o geantă de bowling mai mare, o poți lua cu tine chiar și într-un city-break.

Clutch

Clutch-ul este o geantă de mână care se pretează în special pentru evenimentele care au loc seara. Clutchurile nu au mânere și sunt, de regulă, dreptunghiulare sau ovale. De regulă, clutch-ul este suficient de încăpător pentru a păstra în siguranță telefonul mobil, cardul de credit și rujul.

Geanta de încheietură

Wristlet bag-ul sau geanta de încheietură care o baretă atașată care se poate purta pe mână, oferindu-ți libertatea de a te mișca în voie. Poți purta această geantă în timpul plimbărilor sau oricând îți dorești să renunți la poșetele voluminoase.

Rucsacul

Geanta tip rucsac a devenit din ce în ce mai populară. Se poartă practic, pe ambii umeri, sau chic, pe un singur umăr și este un model ideal pentru plimbări, pentru festivaluri sau chiar pentru birou.

Alege modelul genții în funcție de ținuta ta și de ocazia în care o porți. După cum vezi, ai o mulțime de variante la dispoziție!

Sursa: Agerpress Romania si ePantofi.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More