Take a fresh look at your lifestyle.

Ce modele de sandale cu toc purtăm în 2020?

0
69 / 100

Sandalele cu toc reprezintă piesa centrală din garderoba oricărei femei în timpul sezonului călduros. Fiind nu doar deosebit de practice, ci și în ton cu cele mai actuale trenduri, acestea ne pot completa outfit-ul ideal pentru birou, pentru ieșirile în oraș cu prietenii sau pentru o petrecere elegantă.

Cu alte cuvinte, sandalele cu toc se numără pe lista celor mai versatile accesorii de vară, mai ales pentru că le putem purta atât în ținutele office, de zi, cât și la ocazii speciale, de seară.   

În ultima perioadă, tendințele din modă nu au mai suferit schimbări extrem de radicale de la un an la altul. Astfel, se promovează din ce în ce mai des articolele atemporale, pe care le putem asorta cu ușurință în fiecare sezon, fără să ne mai preocupăm de faptul că nu ținem pasul cu lumea modei.  

Ce modele de sandale cu toc purtăm în 2020? 1

Care sunt cele mai inspirate modele de sandalele cu toc în 2020? Află în continuare ce aspecte să urmărești atunci când dai startul unei sesiuni de shopping în această vară: 

Leopard print 

Ce femeie nu are în dresssing-ul său cel puțin o piesă vestimentară cu imprimeu de leopard? Ei bine, animal print-urile depășesc sfera ținutelor și fac senzație și în materie de încălțăminte, îndeosebi în acest sezon. 

Deși sandalele sau pantofi cu toc sau imprimați astfel au cucerit tendințele și în anii precedenți, rămân în continuare o opțiune pe cât se poate de inspirată. 

Großhandel Unhöfliche Ferse Neue Spitzen Stiletto Sandalen Mit ...

Snake print 

Preferate de femeile de pretutindeni, snake print-urile au cucerit podiumurile în sezonul călduros din 2020. De aceea, nicio iubitoare de modă și, mai ales, de pantofi nu ar trebui să rateze din garderoba sa cel puțin o pereche de sandale cu toc cu imprimeu de șarpe. 

Accesoriile sub formă de diamante 

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, însă cine se gândea că, în 2020, le vom purta într-un mod total diferit? 

În această vară, detaliile sunt cele care fac diferența dintre o ținută inspirată și una care păstrează limitele normalului. Prin urmare, sandalele cu aplicații inspirate de diamante sunt o idee excelentă spre a obține un outfit de efect, care să inspire rafinament și stil. 

Cu toate acestea, indiferent de ceea se poartă și de preferințele tale, atunci când vorbim despre încălțămintea ideală, care ne asigură doza necesară de confort, un lucru este cert: trebuie să fie confecționată din piele naturală de calitate superioară. Nu este deloc un secret faptul că pantofii pe care îi purtăm transmit multe despre propria personalitate, motiv pentru care sandalele cu toc din piele sunt o opțiune care ne garantează atât un aspect plăcut, cât și confort deplin. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More