Take a fresh look at your lifestyle.

Ce trebuie sa stii despre tipurile de gene false si avantajele pe care le prezinta fiecare in parte

Genele false pot intimida o femeie, atunci cand sunt folosite pentru prima data. Pe moment vei avea senzatia ca sunt imposibil de aplicat si ca iti ofera un look dramatic, insa dupa ce te obisnuiesti vei realiza ca incununeaza cu succes universul artificiilor de frumusete.

Desi la prima vedere genele false par sa fie trucuri abordate de persoanele superficiale, de fapt, lucrurile stau total diferit. Pare greu de crezut, insa acest beauty-gadget genereaza efecte pozitive asupra persoanelor care le poarta si vor fi percepute intr-o lumina mai buna de societate. Niste gene dese, splendide, cu aspect natural pot aduce un aport la imaginea reprezentantelor feminine.

Ce trebuie sa stii despre tipurile de gene false si avantajele pe care le prezinta fiecare in parte 1

Industria cosmetica a lansat in timp diferite tipuri de gene false, sub forma de banda, manunchi, fir cu fir si magnetice. Desi s-au raspandit cu o viteza uimitoare pe tot globul, putine femei sunt acelea care stiu cu adevarat ce le diferentiaza, pentru a putea alege ceea ce li se potriveste.

Gene false manunchi

Genele tip manunchi sau smocuri sunt ideale pentru femeile care doresc mereu sa mizeze pe naturalete, intrucat acestea se lipsesc printre genele naturale. Astfel, privirea capata intensitate, fara nicio doza de artificialitate. Daca sunt ingrijite corespunzator, genele vor rezista pana la 3 saptamani. Si acestea sunt de marimi diferite, cele mai lungi se aplica in coltul exterior al ochiului, iar cele scurte spre interiorul ochiului.

Genele fir cu fir

Genele fir cu fir se aplica in prelungirea firului de geana natural, deci confera un aspect deosebit de natural purtatoarei. Totusi, exista femei care vor sa iasa din conventional, iar extensiile de gene in culori extravagante se dovedesc a fi un aliat de nadejde. In orice caz, toate persoanele care aleg sa se bucure de frumusetea acestui tip de gene apreciaza rezistenta lor indelungata la apa si la soare. In ce priveste durata de aplicare, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare pentru ca vei avea de asteptat in jur de 3 ore, pentru mult doritul rezultat.

Genele magnetice

Un trend de data recenta, gene magnetice sunt pur si simplu seducatoare si au avantajul ca pot fi purtate zi de zi. „Incepatoarele” nu vor observa nicio diferenta intre acest tip de gene si cele traditionale. Numai cunoscatoarele vor sesiza prezenta unor mici magneti, care de altfel au un rol bine definit, ajutand la pastrarea constructiei genelor. Faptul ca nu necesita lipici reprezinta o adevarata binecuvantare pentru cele cu ochi sensibili, pentru ca nu mai trebuie sa suporte substante toxice si puternice.

Gandeste-te cum ar fi sa ai gene dese in fiecare zi, fara sa le dai cu rimel, fara sa aplici adeziv, pe care seara le dai jos dintr-o singura miscare. Desi poate va exista tentatia de a da gene magnetice cu rimel, este indicat sa te abtii, daca doresti sa le mentii intr-o stare buna pentru o perioada lunga de timp.

Gene false tip banda

Sunt folosite cel mai adesea la ocazii importante, petreceri, botezuri sau nunti. Necesita o oarecare indemanare la aplicare, pe care o dobandesti dupa cateva exersari. Profesionistii recomanda se se foloseasca la baza genelor un creion de ochi sau un eyeliner, pentru a acoperi urmele albe de adeziv.

Asadar, genele false reprezinta maniera perfecta pentru a obtine o privire intensa si sexy, in orice moment si context, iar alegerea modelului potrivit trebuie facuta in functie de asteptarile si preferintele personale.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More