Take a fresh look at your lifestyle.

Cel de-al doilea volum ”Felix, asta-i culmea!” se lansează, la Bookfest, pe 1 iunie

Păzea! Puștiul Felix revine la salonul internațional de carte Bookfest cu cel de-al doilea arsenal de farse originale.

Noul volum ”Felix, asta-i culmea! Probleme la puterea a doua*”, semnat de Răzvan Franco Nițoi, va fi lansat vineri, ora 17.00, chiar de Ziua Copilului.

Te așteptăm și pe tine, într-o atmosferă interactivă și ușor… poznașă, la un eveniment fără surle și trâmbițe, dar cu siguranță cu multe hohote de râs.

Tonul va fi dat de gazda evenimentului, cunoscuta bloggeriță Laura Frunză. De asemenea, actrița Valeria Cristia, simpatica vloggeriță Dariana (Dariana citește) și Luna, iubitoare de cărți și de glume bune, îți vor spune de ce farsele sunt în trend și anul acesta. Nu va lipsi, bineînețeles, nici sesiunea de autografe din partea scriitorului.

Cel de-al doilea volum al cărții ”Felix, asta-i culmea!” este un roman mai electrizant ale cărui ingrediente sunt: trio-ul de amici puși pe șotii, cele peste 200 de ilustrații originale, precum și poantele inspirate din realitate, care vor stârni râsul ușor malițios al copiilor, dar și al adulților.

O sursă de idei unice de poante care te va face să exclami: ”Hai, frate! Ce naiba a făcut ăsta!?”

Ediție apărută cu sprjinul Infodesign.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More