Take a fresh look at your lifestyle.

Cel mai mare eveniment floral al anului din București, 12 august : 15.000 de flori

Expoziția Royal Wedding Design, organizată în data de 12 august 2018 la hotelul Athénée Palace Hilton din București, le va oferi iubitorilor de flori ocazia unică de a admira pe viu aranjamentele florale de inspirație regală, create de către unii dintre cei mai buni floriști din țară folosind aproximativ 15.000 de flori naturale din peste 30 de soiuri. Cel mai mare eveniment floral al anului din capitală, atât prin numărul de flori utilizate cât și prin valoarea comercială a acestora, Expoziția Royal Wedding Design se desfășoară în data de 12 august, între orele 17.00 și 20.00, în sala Le Diplomate a hotelului Hilton. Evenimentul reprezintă prilejul unic de a admira replica în mărime naturală a buchetului de mireasă purtat de Meghan Markle, ducesă de Sussex, la nunta din acest an cu Prințul Harry al Marii Britanii. Intrarea este liberă pentru vizitatori.

Aranjamente florale realizate de o echipă de top

Evenimentul Royal Wedding Design este susținut de către Flori cu Fitze Academy, principalul organizator de cursuri pentru floriști în România. Aranjamentele florale expuse vor fi realizate de către unii dintre cei mai buni floriști din țară, în cadrul cursului Masterclass susținut de Alina Neacșa, master trainer Flori cu Fitze Academy pe 11 și 12 august. Cursul de tip Masterclass este organizat o singură dată pe an în București, fiind o ocazie așteptată cu mare nerăbdare de către iubitorii de flori. Ediția de anul acesta propune aranjamente florale inspirate din nunta regală din luna mai 2018, dintre Meghan Markle și Prințul Harry, dar și din alte nunți organizate la casele regale din Europa, cum ar fi căsătoria Prințului moștenitor William cu Kate Middleton sau căsătoria dintre Felipe de Bourbon al Spaniei și superba Letizia Ortiz Rocasolano. Iubitorii de flori, dar și cei aflați în căutarea unor aranjamente florale pentru evenimentele lor, vor putea să adreseze întrebări echipei Flori cu Fitze și chiar să plaseze comenzi.

Locație veche de peste 100 de ani, ce păstrează o parte din elemente originale

În decorul somptuos al sălii Le Diplomate a hotelului Athénée Palace Hilton, desemnată una dintre cele mai elegante săli de evenimente din România, vor fi folosite flori și structuri din oglindă în valoare totală de 58.150 de euro. Unul dintre aranjamentele florale regale ale Royal Wedding Design va fi realizat pe un ansamblu format dintr-o masă rotundă cu lungimea de 25 de metri, cu blat din oglindă și un suport de metal înalt de trei metri. Valoarea comercială estimată a acestui ansamblu este de peste 23.500 euro.

Flori ”Garden Roses” livrate din Kenya și Olanda special pentru publicul din România

Din cele 15.000 de flori, 3.000 vor fi din soiurile nobile “Garden Rose” și ‘’David Austin’’, trandafiri cu totul speciali, folosiți din belșug la nunta regală din acest an, dintre Meghan și Harry. Acești trandafiri din soiurile ”Garden Rose” si ‘’David Austin’’  sunt recunoscuți în întreaga lume pentru mirosul spectaculos și persistent, fiind utilizați la nunțile în stil englezesc. Royal Wedding Design este ocazia unică pentru a admira aranjamentele florale grandioase, bazate pe acești trandafiri de grădină – ”Garden Rose”s. Spre deosebire de trandafirii obișnuiți, ce rezistă până la 14 zile, ”Garden Roses” au o durată de viață de doar 5-6 zile. Florile ”Garden Roses” vor fi livrate special pentru eveniment de la fermele aflate în Kenya și în Olanda, de către prestigioasa companie olandeză Parfum Flower Company, unul dintre cei mai importanți distribuitori de flori de lux.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More