Take a fresh look at your lifestyle.

Cel mai mare Parc Acvatic din România s-a redeschis

Cel mai mare parc acvatic din România și-a redeschis porțile pe 9 iunie. Divertiland Water Park din București este un concept unic în România, oferind de 5 ani încoace ocazia de a experimenta distracţia de pe litoral  în oraş. Dotările de ultimă oră îl clasează în top 5 parcuri acvatice din Europa.

Încă de acum 5 ani, Divertiland Water Park şi-a perfecţionat continuu serviciile şi a ridicat standardele, devenind cel mai mare operator de pe piaţa de divertisment din România. Practic, a inaugurat un concept cu totul nou pentru români, reinventând total conceptul de divertisment în aer liber…

Antonis Lourezos, General Manager: „Cu toţii ştim că nu e uşor să te menţii în top şi numai continua surprindere a clienţilor noştri cu noi şi noi atracţii, alături de menţinerea unui nivel înalt de calitate a serviciilor, ne-au asigurat un loc în inima lor.

Absolut tot ce a prins la public în aceşti ani este menţinut în agenda estivală 2017, cum ar fi, de exemplu, ofertele speciale, Kids Tuesday, Saturday Sensations, şedinţele de fitness împreună cu World Class, Spuma Party, grill-ul autentic românesc şi multe altele.

În plus, anul acesta vom lansa o serie de workshop-uri variate pentru copii, pe care îi aşteptăm pe 18 iunie şi la Divertiland Summer Fest – locul unde îşi pot afirma talentul. În plus, cea mai recentă investiţie – piscină de dimensiuni olimpice – va sta nu numai la dispoziţia profesioniştilor, ci şi a celor care se încumetă să se ia la întrecere cu ei”.

Los Petitos este zona dedicată copiilor, cu tobogane şi piscine făcute special pentru vârstele şi înălţimile lor. Los Turbos este zona de maximă adrenalină, zona toboganelor înalte – atracţia „de bază” fără de care niciun parc acvatic nu ar exista.

Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de Bucureşti, pe când La Plaja reprezintă zona în care se află piscina cu valuri – o copie fidelă a mişcării organice a oceanului.

Centrul parcului, La Insula, aduce încă două atracţii: nesfârşitul Lazy River – unic în România – şi Splash Attack – cunoscută şi drept Fortăreaţa Ploii pentru cei mici. Super Paradise este cea mai nouă zonă, care pune la dispoziţie o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii şi două restaurante.

Pentru cei perseverenţi, instructorii profesionişti asigură lecţii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot şi chiar padboll. Iar cum înotul şi distracţia generează, în mod inevitabil, poftă de mâncare, Divertiland Water Park pune la dispoziţie 9 restaurante, astfel încât să poată satisface gusturile tuturor vizitatorilor: de la pizza la burgeri, apoi la mâncare românească şi deserturi copioase.

Divertiland se află la 13 kilometri de centrul capitalei, adiacent Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti.

Sursa: romani buni

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More