Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai frecvente greșeli vestimentare în sezonul călduros

Pe măsură ce vremea se încălzește, iar razele soarelui ne „amenință” cu temperaturi din ce în ce mai plăcute, fiecare dintre noi este pe cât se poate de dornic să înlocuiască piesele vestimentare groase cu cele potrivite pentru vară.

Cu toate acestea, multe persoane întâmpină dificultăți în selectarea articolelor destinate sezonului călduros, motiv pentru care v-am pregătit în rândurile ce urmează principalele greșeli vestimentare care trebuie evitate în această perioadă:

Ținutele compuse doar din piese de îmbrăcăminte negre

Vestimentațiile compuse din tonuri de gri închis, negru sau alte nuanțe de acest gen sunt perfecte pentru lunile mai reci ale anului, caracterizate prin temperaturi scăzute, tendință care s-a dovedit extrem de populară în ultimii ani.

Totuși, odată cu apariția soarelui, vă recomandăm să evitați articolele vestimentare și de încălțăminte în nuanțe închise, axându-vă îndeosebi pe culorile vii și luminoase.

Pantalonii prea scurți

În timp ce unii bărbați încă se „luptă” cu ideea de a renunța la articolele groase, de iarnă, alte persoane se „rătăcesc” puțin cu privire la vestimentația potrivită pentru sezonul văratic.

Pantalonii scurți sunt o alegere ideală atunci când vine vorba de zilele extrem de călduroase ale verii. Totuși, există o anumită limită în ceea ce privește lungimea acestora. Așadar, modelele de pantaloni scurți bărbați care sunt cu mult mai scurte de linia genunchilor trebuie evitați cu desăvârșire. Optați, în schimb, pentru cei care se așează fix deasupra genunchilor.

Șosetele închise la culoare

Întrucât iarna ne determină să apelăm la o pereche mai groasă de șosete, iar cum majoritatea costumelor de bărbați office sau elegante sunt fie negre, fie bleumarin, există șanse destul de mari ca garderoba proprie să fie „suprasaturată” de astfel de accesorii în nuanțe închise.

Bineînțeles, asemenea articole sunt ideale în vestimentațiile office, smart-casual sau elegante, însă dacă optați pentru ținute deschise la culoare, atunci este de preferat să le evitați. Pentru un plus de rafinament, vă recomandăm șosete în tonuri apropiate de culoarea pielii și cât mai decupate.

În cazul în care v-ați convins ce aspecte trebuie să evitați atunci când vă pregătiți ținutele în sezonul călduros, puteți da start cumpărăturilor. Pe perioada verii, cele mai potrivite materiale asupra cărora ar trebui să vă orientați sunt cele naturale, care oferă confortul necesar atunci când temperaturile sunt ridicate.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More