Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai importante lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta

In geanta unei femei pot fi gasite o multime de lucruri mai mult sau mai putin utile. Iar uneori femeile aleg sa ia cu ele unele lucruri pe care probabil nu le vor folosi niciodata, insa doresc sa le aiba la ele in caz ca va fi nevoie de ele vreodata. Mai mult sau mai putin utile, cu siguranta un barbat s-ar pierde daca ar fi nevoie sa caute ceva in geanta prietenei sale.

In acest articol ne-am propus sa discutam despre genti dama, mai exact despre lucrurile care nu ar trebui sa lipseasca din geanta unei femei.

Portofelul

Oare cine mai pleaca de acasa fara sa ia cu el portofelul? Chiar daca nu avem nevoie mereu de bani atunci cand iesim din casa, actele de identitate sunt importante. Asa ca un prim lucru pe care ar trebui sa il pui in geanta este portofelul.

O mica gustare

Atunci cand pleci de acasa de dimineata cu foarte multe lucruri de rezolvat este foarte probabil sa te intorci abia seara. In astfel de zile, in rucsacul tau ar trebui sa se regaseasca cel putin o mica gustare sanatoasa, care sa-ti ofere energia necesara pentru a-ti rezolva toate task-urile fara a te simti rau.

Doua batoane de cereale BIO se vor dovedi a fi o adevarata binecuvantare in momentele in care vei simti ca nu mai poti. O sticla cu apa este si ea recomandata, pentru a nu te deshidrata.

Cele mai importante lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta 1

Oglinda si machiaj

Cand mergi la o sedinta, o intalnire in interes de serviciu sau chiar la un restaurant cu persoana draga, iti vei dori sa arati cat mai bine. Asa ca oglinda alaturi de produsele de machiaj preferate ar trebui sa se afle intr-un loc cat mai accesibil in geanta ta.

Medicamente si plasturi

Sanatatea este mai importanta decat toate. Asa ca din geanta ta nu ar trebui sa lipseasca medicamentele care ti-ar putea salva ziua. O durere de cap sau de masea s-ar putea sa iti dea toate planurile peste cap, iar in astfel de momente este bine sa ai pastila potrivita care sa te ajute sa ameliorezi durerile neplacute.

De asemenea, plasturii ar trebui sa fie si ei prezenti in geanta ta.

Guma de mestecat

O respiratie proaspata iti ofera incredere in tine, motiv pentru in geanta ta ar trebui sa ai mereu o cutie cu gume de mestecat. Dupa ce ai luat o mica gustare sau atunci cand simti ca respiratia ta si-a pierdut din prospetime, o guma de mestecat se va dovedi o adevarata binecuvantare.

Servetele umede

Niciodata nu stii cand se poate intampla un incident neplacut precum putina cafea scapata pe pantofi, pe telefon sau pe laptop. In astfel de momente, un pachet de servetele umede te va ajuta sa indepartezi pata lasata de micul accident.

Servetele umede se dovedesc a fi utile si atunci cand te ia o mica raceala aparuta peste noapte dar si in multe alte momente.

Spray cu piper

Femeile sunt deseori tinta atacurilor persoanelor rau intentionate. Nu putine au fost cazurile cand unele femei au fost atacate pentru a li se fura telefonul, portofelul sau alte obiecte de pret. In astfel de momente este bine sa ai la tine un spray cu piper care sa te ajute sa te aperi si sa scapi nevatamata din neplacuta situatie.

Deodorant

In zilele in care ai foarte mult de mers prin oras, iar temperaturile sunt destul de ridicate, un deodorant este mai mult decat necesar pentru a-ti pastra prospetimea dar si pentru a evita petele de pe haine cauzate de transpiratia excesiva.

Acestea sunt cateva dintre cele mai importante lucruri care nu trebuie sa lipseasca din geanta ta. Tu cate din aceste lucruri le ai zilnic in geanta ta?

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More