Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai înalte camere de hotel din lume

Dormind deasupra norilor

Cele mai înalte camere de hotel din lume

Mai inalt, mai mare, mai grandios: În Asia, cele mai înalte clădiri din lume sunt ascuțite, iar în fiecare an se adaugă zgârie-nori noi care se inalta și mai mult în cer.     JW Marriott Marquis 355 metri în Dubai este în prezent cea mai înaltă clădire din lume, utilizată exclusiv ca hotel.

Cele mai înalte camere de hotel din lume 1

În continuare, si mai aproape de nori este Grand Hyatt din Shanghai. Cele 174 de camere de lux sunt situate la etajele superioare ale celei mai înalte clădiri din China – Shanghai World Financial Center.

Dolce Vita a creat o selecţie a celor mai impresionante hoteluri, unde oaspeții dorm pe nori.

Hong-Kong:

Hotelul Ritz-Carlton este situat pe primele 15 etaje ale Centrului Internațional de Comerț Hong Kong cunoscut sub numele de Coada Dragonului cu o inaltime de 490 de metri. Aceasta gint invinge  alte cladiri, determina orizontul metropolei de milioane.

Cele mai înalte camere de hotel din lume 2

Guangzhou:

Cea mai mare treime din Centrul Internațional de Finanțe de 438 de metri din Guangzhou este ocupată de Hotelul Four Seasons. Cele 344 de camere de lux oferă priveliști neobstrucționate ale acoperișurilor Chineză și, de asemenea, de la piscina hotelului, oaspeții pot experimenta Guangzhou din punctul de vedere al păsărilor.

Cele mai înalte camere de hotel din lume 3

 

Shanghai:

Oaspeții hotelului Grand Hyatt Shanghai înotau deasupra acoperișurilor orașului, în timp ce Turnul Jin Mao din cartierul financiar al orașului Pudong din Shanghai este de 420 de metri înălțime, iar piscina este la etajul 57.

Cele mai înalte camere de hotel din lume 4

Dubai:

355 de metri înălțime, 1.608 camere de lux, 72 etaje și 14 restaurante și baruri – Dubai este pentru superlativele sale. Clădirea este cea mai înaltă din lume, folosită exclusiv ca hotel, aproape în paralel cu Turnul Eiffel din Paris și Empire State Building.

Silueta de 312 de metri al Burj Al Arab Jumeirah este unul dintre reperele Dubaiului. Serviciul excelent al hotelului variază de la propriul său șofer Rolls-Royce până la sosirea cu elicopterul.

Cele mai înalte camere de hotel din lume 5

Shanghai:

Deschis în 1990, The Portman – Ritz Carlton se întinde pe primele 45 de etaje ale Centrului Internațional de Finanțe din Shanghai, de 260 metri înălțime

Cele mai înalte camere de hotel din lume 6

Macau:

Grand Lisboa din Macau, China, și-a făcut un nume pentru unul dintre cele mai bune hoteluri de cazino din Asia. Designul exterior al clădirii cu o înălțime de 258 de metri contribuie, de asemenea, la acest lucru.

Peste un milion de lumini cu LED-uri au pus hotelul în lumina reflectoarelor.

Cele mai înalte camere de hotel din lume 7

Copyright: Dolce Vita Magazine

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More