Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai mici restaurante din lume !

Cele mai mici restaurante din lume ! 1

“Solo per due” – numai pentru doi – este catalogat ca cel mai mic restaurant din lume şi se află în localitatea italiană Vacone. Restaurantul este înconjurat de o grădină cu palmieri şi te vrăjeşte cu priveliştea sa asupra văii cu maslini şi vii. Discreţia este porunca cea mai importantă în “ Solo per due”, iar chelnerul  apare doar când se sună din clopoţelul argintiu.

www.soloperdue.com

Cele mai mici restaurante din lume ! 2

Restaurantul “Kuappi” din Finlanda se vrea a fi cel mai mic restaurant din lume. Cabana din lemn de 8 m2 aflată ĩn pustietate – cel puțin nu are adresă – oferă loc pentru două personae la o masă ş este deschisă doar în lunile de vară. Chelnerul personal serveşte Seafood, Steaks, Burger şi salate.

www.iisalmi.fi

Cele mai mici restaurante din lume ! 3

Cel mai mic restaurant pod din lume se află între două restaurante vechi din Austria. O sugestie secretă pentru îndrăgostiţii romantici. Pe aproape 15m2 , la o masă pentru două persoane, cu muzică  la picap în surdină şi la lumina lumânărilor, perechile savurează un meniu de dragoste format din 5 feluri, în doi, cu o priveliște asupra  oraşului vechi din Kufstein.

www.auracher-loechl.at

Cele mai mici restaurante din lume ! 4

Ĩn apropiere de Hamburg tronează peste Elba pe un podeţ de lemn, o cabină a bacului – “Pengelhäuschen”. Fie câte doi sau câte patru – meniul alcătuit din patru feluri speciale, servit într-un mediu discret… iată locul perfect pentru fiecare gourmand cu viziune pentru ceva special.

www.zollenspieker-faehrhaus.de/hotel-und-special-offers/arrangements/private-dinner-impegelhaeuschen/

Cele mai mici restaurante din lume ! 5

Gondola –savoare pentru cinci personae pe terasa cu panoramă a hotelului Jagdhof, este cel mai mic restaurant Gondel-Gourmet din Tirol. Cu privelişte asupra Stubaier Gletscher, aici se servesc diferite feluri de Fondue însoţite de vinuri exclusiviste.

www.hotel-jagdhof.at

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai mici restaurante din lume ! 6

În curtea interioară minunată a Mandarin Oriental, Paris, direct pe Rue Saint-Honoré, între Gucci, Cavalli, Louvre şi operă, te invită o masă specială situată într-o “colivie” – La Table du jardin. Ea oferă loc pentru maxim 8 persoane şi este ideală pentru o cină romantică sau o masă ĩn familie într-un cerc restrains.

www.mandarinoriental.com/paris

 

Copyright: Dolce Vita Magazine

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More