Take a fresh look at your lifestyle.

Cerere în căsătorie la concertul Deliei de la Londra

În week-endul trecut, PsiheDelia a ajuns la Londra, la Indigo at O2 Arena

 Cerere în căsătorie la concertul Deliei de la Londra 1 Cerere în căsătorie la concertul Deliei de la Londra 2 Cerere în căsătorie la concertul Deliei de la Londra 3

Cerere în căsătorie la concertul Deliei de la Londra

Week-endul trecut PsiheDelia a ajuns la Londra, la Indigo at O2 Arena, concert care a fost sold out. Cele mai importante și spectaculoase elemente din show-ul PsiheDelia de la Sala Palatului, de la grafica specială a poveștii structurate pe capitole, la dansatori, iluzionism, lasere și efecte speciale, costume pline de culoare, toate au ajuns în fața celor care și-au dorit să o vadă și să o audă pe Delia.

Plină de energie, artista a cântat și a dansat preț de o oră și jumătate într-un spectacol fabulos, așteptat de mii de fani. Iar surprizele au venit chiar și din partea publicului, astfel că toți cei prezenți au asistat la o cerere în căsătorie. Pentru piesa „Mona”, Delia și dansatoarele sale au aruncat pe spate buchete de mireasă, iar întâmplarea a făcut ca o spectatoare care a prins buchetul să fie la concert alături de iubitul ei. Emoțiile i-au cuprins pe toți atunci când Delia i-a chemat pe scenă pe cei doi, iar el și-a cerut iubita în căsătorie, în aplauzele tuturor.

Spectacolul PsiheDelia de la Londra a fost sold out, astfel că cele peste 3000 de bilete puse în vânzare de organizatorul RoUk Media s-au epuizat rapid. Fanii Deliei au format o coadă până în afara arenei, din dorința de a-și vedea mai repede artista preferată, iar la final au participat la o sesiune post-concert de autografe și fotografii chiar cu Delia, care le-a promis că va reveni cât de curând în Londra cu un nou show impresionant.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More