Take a fresh look at your lifestyle.

Christian Tour, cea mai mare agentie de turism, ti-a pregatit cele mai atractive pachete pentru vacanta de iarna

Decembrie nu este doar luna cadourilor, ci si perioada vacantelor de iarna la munte sau in marile orase europene care organizeaza anual celebrele targuri de Craciun. Iar pentru turistii impatimiti si care isi doresc o altfel de experienta a sarbatorilor ce urmeaza, perioada decembrie-ianuarie este ocazia ideala pentru sejururile insorite petrecute cat mai departe de casa, in destinatii exotice. Cu alte cuvinte, oferta in materie de pachete de vacanta de iarna este foarte variata. Cu atat mai mult cu cat apelezi la Christian Tour, cea mai mare agentie de turism din Romania!

Asadar, iata ce cuprinde programul de Iarna lansat de aceasta agentie de turism pentru toti iubitorii de calatorii:

Pachete tematice vacanta Craciun
Printre cele mai noi pachete tematice de Craciun ale agentiei de turism Christian Tour se numara: ,,Craciun in Atena – Prevestirea bucuriei”, ,,Craciun in pasi de vals la Viena” sau ,,Poveste de Craciun la Praga”.

In ceea ce priveste targurile de Craciun, recomandarile agentiei de turism Christian Tour sunt urmatoarele:
• Piata de Craciun de la Praga-Viena-Dresta
• Piata de Craciun de la Sibiu

Pachete vacanta Revelion
Vedeta pachetelor de vacanta de iarna o reprezinta, cu siguranta, Revelionul. Astfel, dupa vacanta de vara, sejurul de Revelion este cel mai planificat eveniment anual. Iar pentru o petrecere de neuitat la trecerea dintre ani si un sejur relaxant in care sa iti incarci bateriile pentru 2019, cea mai mare agentie de turism ti-a pregatit cele mai atractive oferte!

Destinatiile propuse de Christian Tour pentru Revelion sunt nenumarate: Italia, Egipt, Turcia, Spania, Portugalia, Dubai, Hong Kong, India, Thailanda, Africa de Sud, Malaezia – Singapore, Atena, Austria etc.

Ofertele sunt atat de numeroase si variate, incat trebuie neaparat sa arunci si tu un ochi pe site-ul Christian Tour, cea mai mare agentie de turism de la noi, si sa alegi pachetul potrivit pentru tine si cei dragi, astfel incat sa va bucurati de o vacanta de iarna cu adevarat de poveste. Magia sarbatorilor se apropie!

Christian Tour este cea mai notabila agentie de pe piata de turism din Romania, fiind totodata prezenta si peste hotare – in Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania si Statele Unite ale Americii (divizia online). In cei 21 de ani de activitate ai agentiei, peste 1,5 milioane de romani au ales sa achizitioneze un pachet de vacanta prin intermediul Christian Tour. Reprezentantii touroperatorului estimeaza ca pana la finele anului vor realiza vanzari de 85 de milioane Euro, ceea ce inseamna o crestere de 25% comparativ cu 2017 si demonstreaza inca o data simpatia romanilor fata de aceasta agentie de top.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More