Take a fresh look at your lifestyle.

Cine sunt copiii care au cucerit lumea?

0
9 / 100 SEO Score

Fac sedinte foto cu Ferrari la Paris, defileaza la, se imbraca de la designeri celebri si sunt preferatii presei din Romania.

Cine sunt copiii care au cucerit lumea? 1

Gasca de copii de la It kids- Art school & modelling agency e formata din artisti si modele care au devenit in ultimii ani si globetrotteri. Merg peste tot si povestesc tarii intregi cum e sa vezi la 6,7,8- 14 ani tot globul. Dar ei nu merg doar ca turisti, merg ca manechine si au showuri peste tot. Ultimul lor show care ne-a atras atentia a fost la Paris Fashion Week- European kids fashion events unde 14 copii au fost modele pentru o zi pentru designeri romani, italieni si francezi. A doua zi, au avut un Ferrari rosu ultimul model la dispozitie pentru a face o sedinta foto si au ales spatiul Champ de Mars cu o priveliste minunata: Turnul Eiffel.

Cine sunt copiii care au cucerit lumea? 2

Manageriati de Catalina Buzdun- Rafaila, copiii It kids: Sara Anastasia Buzdun, Maria Cristina Flacau, Maria Caterina Imperiale, Daniela Sabalin, Bianca Cotoi, Stephanie Oprea, Melissa Petre, Anastasia Ionita, Ioana Bardasu, Elisa Preda si insotiti de copiii Patrik si Lavinia Muresan, Alisia Varariu, Alexandra Ihu, Denisa Georgescu, reprezentati de o alta agentie din Sibiu, au avut parte de un tratament VIP. Cazati la hoteluri boutique si implicati intr-un fashion show elegant pentru buyeri si oameni din industria modei, copiii au fost remarcati de designeri celebri precum Shaleeva sau Zaady. Pe acestia din urma ii vor revedea in august 2020, cand vor defila pentru ei la European kids fashion event in cadrul showroom-ului Bentley.

Ferrari si Bentley, partenerii showurilor European Kids fashion week de la Paris

Dupa valva creata in mijlocul Parisului de catre micii artisti care se pozau langa un Ferrari ultimul model, Catalina Buzdun- Rafaila, co-organizatorul European kids fashion events a decis ca in editia urmatoare sa continue cu planurile si parteneriatele efervescente.

Cine sunt copiii care au cucerit lumea? 3

“Dupa ideea de a realiza un photoshooting cu un Ferrari la baza Turnului Eiffel si reactiile pozitive din mass media, am decis sa ne aliem cu Bentley si sa facem un show in Paris iarasi, in august 2020, in cadrul showroom-ului oficial. Vom duce iarasi designeri romani la Paris. Noutatea va fi reprezentata de designerii americani care au acceptat sa vina si ei, alaturi de designeri italieni si branduri franceze.

Vom aduce European kids fashion event si la Bucuresti, la sfarsitul anului 2020. Avem multe surprize, dar ne puteti urmari pe pagina It kids- Art school & modelling agency si va invitam pe 7 martie la It kids Brands Awards, la Radisson Blu 5* hotel in Bucuresti, unde vom premia excelenta in toate domeniile pentru copii si adolescenti. De asemenea, vom aduce 11 designeri din Romania, unul din Ukraina si unul din Italia, pentru cele 75 de modele intre 5-16 ani prezente”, marturiseste Catalina Buzdun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More