Take a fresh look at your lifestyle.

City Fashion Week 2018 – Clujul devine capitala modei pentru trei zile

        „Moda este ceea ce îți este oferit de patru ori pe an de designeri. Stilul este ceea ce alegi”, a spus undeva Lauren Hutton, actriță și model american de succes. Parafrazând, am putea spune că moda este ceea ce îți este oferit timp de trei zile la Cluj, iar stilul este ceea ce alegi din tot ceea ce propun designerii și invitații speciali la City Fashion Week 2018!

City Fashion Week 2018 – Clujul devine capitala modei pentru trei zile 1

City Fashion Week, cel mai important eveniment de fashion din Transilvania, își deschide din nou porțile la Cluj-Napoca, la cea de-a patra ediție. De asemenea, City Fashion Week este singurul eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul internaţional al prezentărilor de modă de la Milano, Paris, Londra, New York.

City Fashion Week 2018 – Clujul devine capitala modei pentru trei zile 2

Stefan Farrell, directorul general al festivalului, a ales să facă din acest eveniment o marcă  înregistrată recunoscută în lumea modei și nu numai. Strategia de marketing și promovare a activității constituie o parte substanțială din succesul oricărui profesionist, iar punctul de pornire al unei astfel de strategii îl reprezintă deseori marca pe care acesta o folosește.

Unii dintre cei mai cunoscuți designeri români, specialiști în hair-styling și make-up, precum și modele pregătite la standarde internaționale vor participa la City Fashion Week 2018, eveniment ce va avea loc în perioada 28-30 noiembrie, timp de trei zile, de această dată.

City Fashion Week 2018 – Clujul devine capitala modei pentru trei zile 3

Astfel, două dintre evenimentele fashion ce includ prezentările de modă din 28-29 noiembrie 2018 vor avea loc la Wonderland, în grandioasa sală Grande Vista, începând cu ora 19.30.

Invitații speciali ai festivalului, cât și cei 30 de designeri participanți la CFW 2018, vor aduce în fața publicului clujean colecții noi, inedite și sofisticate, piese de colecție pe care le vor prezenta în premieră. Locul ales pentru spectacolele de modă este unul special și se află ,,pe un tărâm scos parcă din lumea basmelor”, după cum singur se prezintă, scoțându-ne puțin din cotidian și chiar din Cluj. Noutatea ediției din acest an este Festivalul de Shopping din cadrul CFW 2018, sub denumirea ,,Zi-le de Modă” , care va avea loc la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca în cea de-a treia zi, 30 noiembrie.

City Fashion Week 2018 – Clujul devine capitala modei pentru trei zile 4

Este vorba despre o expoziție cu vânzare a pieselor vestimentare prezentate pe scena de la Wonderland, în cele două zile de festival.

Publicul clujean va putea admira și cumpăra, va putea fi mai aproape de renumiții designeri în 30 noiembrie la Muzeul de Artă,  între orele 11-21.

Designerii invitați speciali ai acestei ediții sunt Romanița Iovan, care revine după doi ani de absență la CFW, Florin Dobre, în premieră și George Hojbotă, care a mai prezentat la Cluj anul acesta, în cadrul unui eveniment deosebit – ,,Forbidden Rose,, .

Organizatorii spun că ediția de anul acesta va arăta diferit, începând de la locul ales, scena digitalizată, ecranele uriașe, numărul mai mic de designeri participanți, pentru a nu încărca excesiv programul, numărul mai mare de locuri pentru public, dar și alte surprize.  Revenim cu amănunte cât de curând, rămâneți aproape de modă și de City Fashion Week 2018 la Cluj-Napoca!

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More