Take a fresh look at your lifestyle.

City Fashion Week Cluj-Napoca, ediţia a III-a

City Fashion Week a debutat în forţă.

Gazdele celei de-a III-a ediţii a City Fashion Week au fost Diana Găucă şi actorul Ioan Isaiu, care au prezentat de-a lungul întregii seri detalii despre designerii ale căror creaţii urmau să apară pe scenă.

Cătălin Botezatu a prezentat trei colecţii. Prima, intitulată „Masai”, a inclus atât haine pentru fete cât şi pentru băieţi. Dacă la începutul prezentării a predominat roşul, tonul s-a mai domolit pe parcurs, a trecut la albastru, vernil şi tonuri mai neutre. De la lenjerie intima pentru bărbaţi cu diverse aplicaţii, până la combinaţiile inedite de pene colorate cu material în carouri, totul denotă atenţia la detaliu ale lui Botezatu, creativitatea şi originalitatea în crearea unor combinaţii de efect.

Maria Marinescu, invitată specială, a creat unele piese special pentru spectacolul de la Cluj. Colecţia ei a fost una mai conservatoare, care lasă la vedere puţină piele. În ţinutele creatoarei s-au putut observa cu precădere elemente pline de sclipire şi multe volane.

În continuarea spectacolului, Mineli, brand românesc de pantofi, a venit cu o colecţie dedicată femeii puternice, reprezentativă pentru secolul XXI, intitulată „Confidence”.

Clara Rotescu a prezentat o colecţie care va ajunge în februarie anul viitor la Paris Fashion Week. Având pe fundal o versiune mai modernă a „Stumblin’ in”, modelele au defilat în creaţiile cu fuste ample, potrivite la curtea regilor Franţei, în vremuri decadente, dar pline de farmec. După feeria creată de stilul mai somptuos al Clarei Rotescu, a urmat o altă colecşie a lui Cătălin Botezatu, de data aceasta dedicată stilului business elegant, cu piese funcţionale, pentru un bărbat dezinvolt şi încrezător.

Ioana Şuteu, prinţesa croşetului, a prezentat pe scena City Fashion Week colecţia „Princess of Crochet”. Colecţia a avut incluse atât piese mai clasice ca model, piese pentru copii dar şi unele foarte sexy, demne de a fi purtate în orice situaţie care necesită crearea unei impresii puternice.

Simona Ioacob a adus la Cluj colecţia „Regal”, o colecţie unică, inedită. Piese cu mult sclipici, unele foarte ample şi inedite, altele mai sexy, toate au în comun semnătura creatoarei de modă care s-a apucat de această meserie în urmă cu cinci ani, când a decis să-şi creeze singură ţinuta specială pentru un eveniment. Următoarea creatoare, Mihaela Cîrlugea s-a inspirat în crearea colecţiei prezentată ieri seară la Cluj din spiritualitatea Asiei. Piesele rezultate sunt originale şi purtabile. Elementele de pe obiectele vestimentare sunt desenate manual.

Karra Laumi a prezentat o colecţie compusă din texturi şi materiale foarte variate, de la satin la voal, cu o multitudine de elemente florale imprimate.

Louis Purple au venit cu costume pentru bărbaţi, din colecţia toamnă-iarnă, intitulată „Casual”.

Fotos: Dolce Vita Magazine and Fashion Week Cluj

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More