Take a fresh look at your lifestyle.

Cleopatra Stratan, acum femeie

0

Cleopatra Stratan a ajuns la majorat! Momentul a fost marcat de un alt eveniment special – Cleopatra a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Despre muzică, transformări și dorințe, frumoasa Cleo ne povestește în interviul ce urmează.

DolceMag: Bună, Cleopatra! Anii au trecut și din fetița care a cucerit inimile tuturor, te-ai transformat într-o domnișoară frumoasă și senzuală. Cum ai evoluat de-a lungul anilor? Ce te-a inspirat, ce te-a motivat să devii femeia de astăzi?

Cleopatra Stratan: Fiecare experiență și decizie mi-au clădit și modelat felul de a fi. Am evoluat treptat prin muncă, m-au inspirat mai mulți artiști, dar am încercat în paralel să îmi descopăr propriul stil.

Ești o adevărată revelație în muzică. Un copil care, la 3 ani, a scos primul său album ce astăzi deține 6 recorduri mondiale… Trebuie să ne povestești despre acea perioadă. Mulți au așteptat să o cunoască pe fetița care îl aștepta pe Ghiță la portiță.

Lumea mă cunoaște de mică așa cum eram pe scenă și pe ecrane. Nu m-am schimbat deloc, am rămas aceeași fată modestă și copilăroasă în suflet, doar că azi sunt o femeie în devenire. A fost o perioadă foarte frumoasă și decisivă în viața mea pentru că acei ani mi-au prognozat cariera.

Cum a fost copilăria ta?

Am avut o copilărie foarte colorată, practic ca a oricărui copil, cu 12 ani de școală, prieteni, vacanțe la bunici și multă distracție, însă combinată cu viața de artist.

Cum te-a ajutat tatăl tău, Pavel Stratan, să te dezvolți?

Tata a contribuit foarte mult la dezvoltarea mea, chiar dinainte să mă nasc aș putea spune. Fiecare pas făcut în viața mea l-am făcut cu sprijinul, sfaturile și îndrumarea lui.

Cum s-a produs revenirea ta și cum arată prezentul tău muzical?

La revenirea mea au contribuit mai mulți oameni foarte importanți pentru mine: tata, Famous Production, Cat Music și Roman Burlaca. Ei au dat startul revenirii mele, datorită căreia, astăzi am colaborări și piese cu și de la artiști foarte buni.

Nu o să te întreb ce îți doreai, în copilărie, să devii când o să fii mare. Ci, acum, când ești deja aici, vei rămâne pe drumul muzicii sau te pregătești pentru viață și în alt domeniu?

Ca o paranteză, dacă tot ai zis, voiam, pe lângă muzică, să fiu medic pediatru, jurnalistă, designer sau contabilă. Desigur că toate aceste meserii au dispărut din lista dorințelor mele pe parcursul anilor, iar azi știu cu certitudine că drumul meu este cu și pentru muzică.

De curând a avut loc un eveniment important în viața ta, ai fost cerută în căsătorie. Povestește-ne cum s-a întâmplat.

A fost un moment foarte intim, frumos și special pentru noi, în primul rând că am fost doar noi doi la studio atunci, iar cererea propriu-zisă a avut loc pe o mică alee lângă lac. Am zis “Da” de mai multe ori, și încă nu îmi venea să cred ce se întâmplă! Nu am plâns, dar ne-am emoționat foarte tare. Acest moment ne-a unit destinele și sufletele.

Cum l-ai cunoscut pe Edward Sanda?

Prima și prima dată în 2014, la un concert în Caracal, la care el a cântat în deschiderea mea, apoi am făcut o poză împreună. Patru ani mai târziu, în 2018, la Famous Production când încă înregistram piesa “Te las cu inima”. Atunci a fost dragoste la prima vedere!

Cum împăcați relația personală cu cea profesională?

Foarte firesc. Amândoi facem parte din aceeași industrie, înțelegem și acceptăm tot.

Ce planuri aveți pentru sărbători?

Vrem să fim alături de sărbători, chiar și cu familiile! Abia aștept să petrecem primul Crăciun împreună și să întâmpinăm 2021!

Lista dorințelor pentru 2021?

1 Cât mai multe colaborări muzicale.

2 Multe piese!

3 Să mă mut la București.

4 Să iau permisul de conducere.

5 Să reînceapă concertele.

6 Căsătoria oficială (nu știm dacă va fi cu nuntă).

7 Mult succes.

8 Să călătoresc prin Europa.

9 Multă iubire.

10 Toate cele scrise mai sus să se îndeplinească☺

Foto-Credit: Cat Music

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More