Take a fresh look at your lifestyle.

Cleopatra Stratan se mută înapoi în România după succesul cu noua piesă «Te las cu inima»

Cleopatra Stratan a reușit să intre în topuri cu noua piesă lansată de curând, intitulată «Te las cu inima», iar succesul piesei a făcut-o să conștientizeze cât de important este pentru ea să revină în România alături de familia ei pentru a-și demara proiectele artistice pe care le are de foarte mulți ani în minte.

Cleopatra Stratan, chiar dacă a ieșit pentru multă vreme din atenția publicului, ea s-a pregătit intens pentru viața de artist. A făcut pian, a luat lecii de canto și teatru, iar toate aceste activități au făcut-o să ajungă cine este ea astăzi.

„Am învăţat, am terminat clasa a 9-a, mi-a descoperit pasiunile, respectiv gătitul și teatrul. Cânt mereu, canto, pian, cântam înainte și împreună cu familia. Mi-a venit ideea să fac lecții de teatru și am ajuns în Teatrul Național din Chișinău, am început lecțiile de arta vorbirii, mi-am făcut prieteni. Anul trecut am avut un examen și a fost bine. Acum am venit în București pentru promovare, dar vrem să ne reîntoarcem aici, acum stăm la Chișinău. Îmi amintesc de acea perioadă, a fost ceva fabulos, pentru mine și pentru părinții mei. Îmi amintesc cum era scena plină cu jucării. M-am bucurat de copilărie, am echilibrat tot”, a povestit Cleopatra Stratan, la „Acces Direct”.

Ea pregătește un proiect alături de tatăl ei, cei doi își doresc să formeze o trupă cu care să realizeze piese noi și cu care să aibă concerte.

„O să lansăm proiectul la care mă gândesc eu de mult, o să avem o formație noi cu doi cu încă o persoană”, a declarat Pavel Stratan în urmă cu câteva zile pentru Antena Stars

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More