Take a fresh look at your lifestyle.

Clessidra propune o linie de rochii de club, in trenduri

Imbracamintea adecvata cadrului este atentia acordata pentru a avea o aparitie demna de admirat. Pentru serile in care distractia se muta in club, sunt potrivite rochiile, iar Clessidra aduce in atentia publicului astfel de optiuni. Asa cum si-a obisnuit publicul, este vorba despre tinute atractive, de calitate, variate din punct de vedere al tipurilor de croi, dar toate acestea se supun trendurilor de actualitate.

In general, categoria de rochii party se refera la tinute vaporoase, la un mix de caracteristici ce combina confortul cu stilul sexy. Purtatoarea este pusa in evidenta de liniile rochiei, asadar croiiul trebuie sa accentueze silueta. Este insa gresit a limita rochiile de party la conceptul de tinuta scurta sau mulata.

Stilurile de rochii party regasite aici se refera si la versatilitate. Poate fi vorba de cele in clos, de tip A, lejera sau pe corp, croi de tip creion sau rochie de tip furou. Acestea sunt selectiile cu care Clessidra isi incanta publicul.

Alegeri potrivite din colectiile de la Clessidra

Clessidra tine cont de varietatea preferintelor pe care publicul feminin le are. Prin diversitatea optiunilor, cele interesate au sansa de a descoperi ce le place si ce li se potriveste, alegand in consecinta. Rochiile de party nu sunt insa singurele disponibile aici. Astfel, o selectie mai usoara poate fi facuta prin raportarea la sectiunea noutati sau la trenduri.

Spre exemplu, rochia cu franjuri este o atractie numaidecat, un stil de rochie potrivit pentru un party mai sofisticat. In functie de modul in care este combinata cu accesoriile potrivite, makeup si coafura, poate fi la fel de bine o rochie cu aer retro. Acest tip de tinuta este disponibila la Clessidra in varianta rosu, o rochie furou cu franjuri de lungime medie.

Pentru cele care adora volanele, acest stil este la mare cautare la ora actuala. In propunerile de la Clessidra pot fi incercate rochii cu volane pe un umar sau cele cu volane pe toata linia decolteului, la rochia fara umeri si cu spatele gol.

Cele interesate regasesc la clessidra.ro rochii pentru orice tip de party.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More