Take a fresh look at your lifestyle.

Coafuri pentru Revelion – cum ne pregatim?

0

Un stilist expert in coafuri este persoana cea mai cautata intr-un salon de infrumusetare inainte de sfarsitul anului. Cele mai frumoase coafuri de petrecere le obtineti mergand la salon si discutand cu un stilist. Un hair stylist intelege ce coafuri se preteaza la petrecerea de sfarsit de an de la birou, dar si la petrecerea de Revelion.

Coafuri recomandate pentru noaptea dintre ani

Locul ideal pentru coafuri speciale este un salon de infrumusetare. Cand la salon ajungeti, urmeaza discutia de cunoastere cu stilistul. In cazul in care frecventati acelasi salon de ani de zile, cu siguranta stilistul cunoaste parul dumneavoastra si va poate face o propunere in cateva minute. 

In cazul in care sunteti interesata de coafuri insa nu aveti un stilist la care apelati frecvent, este bine de stiut ca veti avea nevoie de mai mult timp pentru procedura.

Discutati cu stilistul despre tinuta si locatia unde va avea loc petrecerea. Este ideal sa mergeti cu cateva imagini sau poze salvate in telefon care definesc stilul care va place. 

In salon veti primi sfaturi in legatura cu culoarea si forma parului dumneavoastra. Pentru coafuri spectaculoase o lungime medie sau lunga a parului este ideala.

Insa, se pot face coafuri speciale si plecand de la un par scurt si apeland la extensii de par. 

Ne vopsim sau nu?

Un hair stylist are nevoie de timp pentru a lucra coafuri perfecte. Multe femei considera parte din procesul de infrumusetarea vopsirea parului. Intr-un salon de infrumusetare vei primi sfaturi legate de momentul in care este prielnic sa vopsiti parul. 

Daca doriti coafuri speciale este bine de facut procesul de vopsire inainte de sedinta de coafat.

Mergeti la salon si vopsiti parul cu o saptamana inainte de momentul coafatului. In felul acesta vopseaua noua se aseaza, pielea capului se curata de urmele de vopsea. 

De asemenea, stilistul are mai mult timp la dispozitie sa incerce diverse coafuri pana gasiti un rezultat care va place la nebunie.

Un stilist dintr-un salon de coafat va intelege personalitatea, intelege locul in care va avea loc evenimentul si intelege ce tinuta veti purta, stie sa construiasca plecand de la toate aceste informatii coafuri care se potrivesc perfect parului si trasaturilor fetei dumneavoastra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More