Take a fresh look at your lifestyle.

Comparație de prețuri: Parcarea la aeroport in Europa – Henri Coanda are cel mai bun preț

0

Prietenul, iubita, familia sau cunostinta, planificați unde să-i lăsați s-au să-i luati de la aeroport? Având în vedere sezonul festiv următor și cât de agitat este acest timp, găsirea unei parcări la aeroport poate fi problematică și poate merită să vă gândiți și cât de mult costă parcarea la aeroport. Am parcat timp de o oră, pentru a avea suficient timp, fără să ne grăbim. Iată cât costă o oră de parcare pe aeroporturile cele mai aglomerate din Europa:

Aeroportul Stockholm-Arlanda din Suedia are cea mai scumpă parcare din Europa la 9,28 EUR. Acesta este urmat de aeroportul Heathrow din Marea Britanie, cu următoarea taxă de 8,69 EUR. Pe locul trei aeroportul Charles de Gaulle din Franța la 8.00 € pe ora.

Aeroportul Henri Coandă din București are cel mai ieftin preț pentru o oră de parcare, doar 1,26 €. Un preț similar îl are Aeroportul Sofia cu 1,53 €.

Compararea celui mai mare cu cel mai mic preț pentru o oră de parcare arată că – prețul stabilit de Aeroportul din Stockholm este de șapte ori mai mare decât cel al Aeroportului Henri Coanda!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More