Take a fresh look at your lifestyle.

Concediu cu masina : cum aranjezi bagajele tale corespunzator

In vacanta de vara majoritatea familiilor calatoresc cu masina. Stivuirea bagajelor ramane de obicei sarcina capului  familiei. Vom explica cum se poate realiza acest lucru, ca aceasta sa va reuseasca cit mai bine. Desigur si de care reguli este important sa tineti cont.

Ce sfaturi generale sint importante într-o călătorie mai lunga de vacanta? 

În orice caz, bagajele grele se depozitează jos la baza spătarului scaunului din spate. În cazul în care aveţi bagaje mai multe,o grila de spatiu va poate oferi mai mare stabilitate.

Când, gentile de mana şi alte obiecte sint rasfirate prin interiorul vehiculului, în cazul unui accident cu impact mai mare, acest lucru este extrem de periculos pentru toti pasagerii. Bagajele uşoare pot fi depozitate mai sus dar este important ca vizibilitatea prin fereastra din spate sa nu fie limitata.

Ce să faci, dacă portbagajul este prea mic? 

În cazul în care portbagajul, ca spatiu de depozitare nu este suficient, o parte din bagaje se pot trasporta pe bancheta din spate. Dar aici atentie : numai ancorate  cu centuri de siguranță.  Atunci când încărcati, tineti cont de asemenea de greutatea maximă regulamentara admisa a autoturismului. Acest lucru este specificat în documentul de înregistrare.

Pentru o familie de patru persoane, greutatea maximă poate fi atinsa surprinzator de repede. Cel mai bine este sa va ginditi  deja când incepeti sa impachetati, dacă de exemplu de a cincea pereche de pantofi este într-adevăr nevoie.

Ce ar trebui luat in considerare din motive de securitate? 

O verificare tehnica a vehicului trebuie să fie executata înainte de orice călătorie : în special atunci când vine vorba de concediu, autoturismul are ceva greutate in plus… În consecinţă, ar trebui să crească presiunea pneurilor în funcţie de încărcare.  De asemenea, se v- a verifica nivelul  uleiului de frana, apa de racire a motorului, dar si cel al apei de parbriz.

Care reguli generale, trebuiesc respectate atunci când conduceţi în străinătate? 

Este destul de diferit în funcţie de destinaţia de vacanţă : vesta de siguranta este un accesoriu clasic: aveţi nevoie de cel puţin o vesta pe vehicul în Austria, Franţa, Spania şi Italia.

In unele ţări, este obligatoriu ca toti pasagerii sa detina o asemenea vesta. In cazul unei pane la anvelopa  pasagerii care parasesc autoturismul, trebuie să poarte vesta de sigurata. Cel mai bine este sa aveti o vesta pentru fiecare pasager – asa veti fi cu totii in siguranţă.

Dolce Vita Sfat : pentru vacanta de familie cu masina : impachetati mai multe genti mai mici care le puteti ingramadi si puteti profita de cele mai mici nise, decit citeva geamantane sau cutii.In acest mod, reusiti în cele din urmă sa potriviti in portbagaj tot ce ati planificat sa luati cu dumneavoastra.

Copyright: Dolce Vita Magazine

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More