Take a fresh look at your lifestyle.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019 sărbătoreşte sunetul celor mai frumoase clasice şi două aniversări

BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d’Este prezintă cel mai exclusivist şi tradiţional concurs de frumuseţe pentru automobile şi motociclete de epocă în perioada 24-26 mai 2019. +++ Motto-ul este „Simfonia Motoarelor – 90 de ani de Concorso d’Eleganza Villa d’Este & Automobile BMW”. +++ Comitetul de Selecţie a definit primele trei categorii de premiere pentru automobile clasice şi acum primeşte înscrieri.

Se pregăteşte o nouă simfonie spectaculoasă – cele mai frumoase şi exclusiviste modele clasice vor defila încă o dată pe malul Lacului Como. În perioada 24-26 mai 2019, sunetul din Cernobbio (nordul Italiei) va veni din ţevile de eşapament a aproximativ 50 de automobile clasice selectate pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Ele vor concura pentru favorurile juriului şi ale spectatorilor prin splendoarea vizuală şi şarmul acustic.

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2019 sărbătoreşte sunetul celor mai frumoase clasice şi două aniversări 1

Şi de această dată, concursul de frumuseţe pentru automobile de epocă va fi coorganizat de BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d’Este. Motto-ul acestei ediţii este „Simfonia Motoarelor – 90 de ani de Concorso d’Eleganza Villa d’Este & Automobile BMW”. 1929 a consemnat premiera competiţiei şi lansarea primului automobil de serie de la BMW – 3 /15 PS.

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2019 sărbătoreşte sunetul celor mai frumoase clasice şi două aniversări 2

Vizitatorii ediţiei aniversare se pot aştepta la un week-end extins, marcat de prezenţe spectaculoase, în grădina Villa d’Este şi în vecinătatea Villa Erba de pe malurile Lacului Como. Cu o abordare unică, Concorso d’Eleganza Villa d’Este prezintă nu doar cele mai mai valoroase exponente din istoria automobilului, ci şi o perspectivă asupra mobilităţii viitorului. Categoria „Concept Cars and Prototypes” va include automobilele viitorului care vor defila spre podium pe aleile de la Villa d’Este.

Încă o dată, concursul de automobile de epocă are opt categorii de premiere în anul aniversar 2019. Întregul spectru al istoriei automobilului va fi reflectat din nou în aceste categorii – de la maşini din perioada antebelică la automobile ale starurilor legendare din muzică şi până la trecutul recent.

Primele trei categorii de automobile au fost deja definite şi au primit denumiri sugestive:

DARING TO DREAM: CONCEPTS WHICH ROCKED THE MOTORING WORLD

BABY YOU CAN DRIVE MY CAR: SINGING STARS’ CARS

GOODBYE ROARING TWENTIES: THE CLASS OF 1929

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2019 sărbătoreşte sunetul celor mai frumoase clasice şi două aniversări 3

Lista de participanţi celebri este una dintre caracteristicile Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Concursul de frumuseţe a fost organizat pentru prima dată în 1929 şi, la acea vreme, oferea industriei auto posibilitatea prezentării noilor modele. Din 2005 evenimentul este organizat în comun de BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d’Este, iar în prezent este cel mai exclusivist concurs de frumuseţe pentru automobile de epocă, dar şi evenimentul cu cea mai bogată tradiţie.

Etapa de nominalizare a început pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019. Comitetul de Selecţie anunţă proprietarii de modele clasice remarcabile din toate erele istoriei automobilelor şi motocicletelor că se pot înscrie pentru concursul de frumuseţe. Comitetul primeşte nominalizări pentru automobile de epocă, ce pot fi alocate categoriilor deja definite ale competiţiei, dar şi pentru alte clasice remarcabile.

Site-ul oficial al evenimentului este deschis acum pentru înregistrări online din partea proprietarilor de automobile de epocă excepţionale la http://concorsodeleganzavilladeste.com.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More