Take a fresh look at your lifestyle.

Concurs! Poti gastiga un voucher de frumusete la clinica Cellulem Block !

CONCURS

Concurs! Poti gastiga un voucher de frumusete la clinica Cellulem Block ! 1

Raspunde la intrebarea: Ce terapie pentru slabit in kilograme poti face la clinica Cellulem Block?

Trimite un mesaj sau email la sales@dolcevitamagazine.ro.  (Concurs valabil pina la 31.01.2018)

Anca Arsane – Terapii de frumusețe cu efecte garantate

Concurs! Poti gastiga un voucher de frumusete la clinica Cellulem Block ! 2

Un corp suplu, tonifiat și fără urme de celulită este obiectivul oricărei femei mai ales în apropierea evenimentelor importante. Cum fiecare anotimp vine cu câte o provocare – primăvara cu un detox, vara cu etalarea costumelor de baie pe forme perfecte, toamna cu schimbări de look – iată că și iarna avem nevoie de tratamente speciale pentru a arăta perfect la petrecerile de sfârșit de an. Dar cum putem să obţinem rezultatele dorite? Anca Arsane de la clinica Cellulem Block ne dă soluţia!

Care sunt cele mai eficiente terapii pe care le recomandaţi la Cellulem Block?

Cellulem Block oferă tratamente eficiente non-invazive anticelulită, de slăbire localizată, slăbire în kilograme, tonifiere musculară și cutanată, în funcție de necesitatea fiecarei persoane. De aceea, cel mai eficient tratament este ales într-o discuție amplă cu clientul, după ce i se face o analiză. De exemplu, cea mai rapidă și sigură procedură pentru slăbirea localizată este i-Lipo – liposucție non-chirurgicală, ca tratament anticelulită și pentru slăbit în centimentri, alegerea potrivită este , PowerShape 3 Max, de altfel și cel mai iubit tratament de către cliente. Slăbirea în kilograme este un proces puțin mai complex, de aceea specialiștii Cellulem Block recomandă clienților să se orienteze către scheme de tratament personalizate, pentru ca slăbirea să aibă loc din grăsimea acumulată și nu doar din retenția de apă.

Cu cât timp înainte de sărbători ar trebui să înceapă programele de remodelare corporală pentru a vedea efectele dorite?

Depinde ce fel de slăbire își dorește clientul și cât își dorește să slăbească. Se pot obține rezultate vizibile și în 5 zile, 14 zile sau 3 săptămâni. Înainte să se înceapă orice tratament corporal, se efectuează o evaluare corporală gratuită cu analizatorul medical In Body, pentru a vedea exact particularitățile organismul și pentru a crea o schemă de tratament care i se potrivește și care are rezultat sigur. De exemplu, pentru a slabi 2-3 kilograme sunt necesare 5-7 zile, pentru remodelare corporală, aproximativ 2 săptămâni, pentru grăsimea localizată, aproximativ 3 săptămâni.

Concurs! Poti gastiga un voucher de frumusete la clinica Cellulem Block ! 3

Piata Victoriei, Strada Buzești 59, Bucuresti

Cum arată un program de remodelare corporală cu rezultate rapide?

Ce terapii trebuie combinate? Programele de remodelare corporală sunt foarte variate ca durată și complexitate. Avem un program standard cu rezultate foarte bune, Slăbește 6 kg în 4 săptămâni, care motivează clienta să slăbească pentru a primi cadou schema de tratament de menținere. Acest program este foarte complex, slabești uniform atât în centimetri cât și în kilograme. Trebuie avut în vedere, în prima fază, ceea ce își dorește clientul să obțină, apoi tratamentele se combină personalizat, astfel: pentru grăsimea localizată se recomandă i-Lipo – liposucție virtuală și cavitație, pentru slăbit în kilograme alegem Adip-ex cu alge marine și Presoterapie, împotriva celulitei se va lucra PowerShape, Vacuum infraroșu, Mesoterapia SLIM, iar pentru tonifiere – Termostimulare, Platformă oscilantă, Radiofrecvență.

La Cellulem Block, aveţi în program anumite pachete personalizate ?

Da, avem programe personalizate și cu rezultate imediate. Cele mai îndrăgite tratamente faciale sunt Radiofrecvența și PowerShape facial, iar pentru corporal, programele cu tratamente mixate sunt cele mai cerute. În promoțiile lunii sunt scheme de tratament mixate pentru toate tipurile de siluetă.

Care dintre terapiile din salon au beneficii și pentru sănătate și care sunt aceste beneficii?

Toate tratamentele sunt benefice pentru sănătate. După cum știți, kilogramele în plus afectează sănătatea, dar avem câteva tratamente cu efect terapeutic. De exemplu, platforma oscilantă corectează diferite afecțiuni ale coloanei: scolioza, cifoza, etc. Termostimularea se recomandă pentru afecțiunile genunchilor, dureri în zona lombară, iar presoterapia previne apariția varicelor, constipației și diminuează extinderea fragilităților capilare.

Cu ce noutăţi veniţi în 2018?

În 2018 ne dorim să extindem numărul francizelor, iar pentru următorul an deja sunt în plan deschiderea a două noi centre. Poți să-ți deschizi propriul centru de estetică facială, corporală și epilare definitivă așa cum îți dorești! Cellulem Block este singura franciză care oferă posibilitatea de a alege și de a-ți forma conceptul de business așa cum îți dorești.

www.cellulemblock.ro

Concurs! Poti gastiga un voucher de frumusete la clinica Cellulem Block ! 4

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More