Take a fresh look at your lifestyle.

CROAZIERELE LA MODĂ – Ție ce tip de croazieră ți se potrivește?

Turismul de croazieră s-a dezvoltat mult. Oamenilor le place, în special, formula de călătorie: libertatea oferită de largul mării, în timp ce hotelul plutitor se deplasează dintr-un loc în altul. Chiar și siguranța de la bord este un argument, croazierele evitând regiunile de criză. Oferta de preț și servicii este atractivă și include atât transportul, cazarea, pensiune completă cât și sport și distracție la bord. Pe ici pe colo este inclus, în prețul călătoriei, și bacșișul. De exemplu, la Aida și, în curând, și la Costa, în funcție de tarif sunt incluse și băuturile. Un așa-zis “mega-liner” își așteaptă turiștii cu o infrastructură de bord ce te dă pe spate punând multe resorturi de pe țărm în umbră.

CROAZIERELE LA MODĂ - Ție ce tip de croazieră ți se potrivește? 1

În ziua de azi, cu vaporul poate fi vizitată toată lumea. Croaziera pe mare de o săptămână este cel mai vândut produs. Aproximativ 400 de vase de croazieră se plimbă azi pe mări. Numărul mare de vase și multitudinea de oferte crește continuu. Costa este, de exemplu un, produs internațional care navighează sub motto-ul „Italy’s finest”. Oaspeții savurează cele mai bune lucruri din Italia atât din punct de vedere culinar cât și în ceea ce privește spiritul de viață.

Prezentarea structurată după destinație oferă o privire asupra posibilităților diferite de croaziere:

Familii încântate
Vacanță pentru întreaga familie înseamnă, în special, soare, distracție și evenimente. Dacă e să fie o croazieră, atunci să fie una pe mare pe un mega-liner cu multe posibilități atât pentru cei mici cât și pentru cei mari: activități speciale pentru copii și colțuri liniștite importante pentru părinți. La fel și prețuri corecte de grup și cabine pentru familii.

Recomandări: Ambele firme de proveniență italiană, Costa și MSC, sunt cele mai îndrăgite.

Oameni de viață multilaterali
Vă place să călătoriți în doi și să vă bucurați de descoperirea unor noi destinații. Apreciați atmosfera îngrijită a unei croaziere elegante în stil internațional. Vă place și ideea de Spa și restaurante
exclusiviste, pe care vi le oferă vapoarele mai mari. Vi se potrivește un anumit stil sau poate și puțină tradiție.

Recomandări: Pentru voi recomandăm un vas premium american- internațional cu rute prin toată lumea, precum Holland America Line în stilul clasic, Celebrity Cruises orientate spre design, Princess Cruises sau britanica Cunard Line. Oceania Cruises, Azamara Club Cruises sau TUI Cruises se deplasează cu vapoare mai mici. Franțuzoaica Ponant sau americanca Windstar dețin mega-yachturi superbe.

CROAZIERELE LA MODĂ - Ție ce tip de croazieră ți se potrivește? 2

Navigatori Lifestyle plini de viață
Vi se potrivește distracția, acțiunea și amuzamentul într-un mediu internațional mărinimos. Fie perechi tinere, grupuri de colegi, familii sau tineri îndrăgostiți, vaporul trebuie să aibă oferte tentante de sport și de divertisment. Pot fi și elemente unice precum trenuri sau șine de Gokart sau baruri și cluburi cool.

Recomandări: Testați un mega-liner sau giga-liner al companiei americane Royal Caribbean Int.(cu cele mai mari vase din lume), Carnival Cruise Line, Cruise Line Norvegia sau Princess Cruises. În centru se află Caribbean, dar și cursele lungi europene vă așteaptă cu croaziere încântătoare.

CROAZIERELE LA MODĂ - Ție ce tip de croazieră ți se potrivește? 3

Călător de lux cu cerințe mari
Doriți să fiți răsfățați, să savurați servici de top personale și un lux de 5 stele într-o ambianță liniștită și exclusivistă. Vă așteptați la o cabină luxoasă, o încăpere plină de stil, o bucătărie gourmet și, nu în ultimul rând, o călătorie palpitantă. Pentru acesta sunteți pregătiți să achitați prețul necesar.

Recomandări: Pentru voi există vapoarele Boutique mici, exclusiviste, care propun în întreaga lume un mod foarte rafinat al unei călătorii pe apă. Printre ele se numără vasele Silversea Cruises, Seabourn Cruise Line, Crystal Cruises, Regent Seven Seas Cruises sau mega Yachturile intime de la SeaDream Cruises. La fel este și germana Hapag-Loyd Cruises cu două vapoare de 5 stele plus sau Sea Cloud cu două vele principale.

CROAZIERELE LA MODĂ - Ție ce tip de croazieră ți se potrivește? 4

Hoinari prin lume cu chef de aventură
Sunteți tipul de explorator care are în vizor noi destinați mai puțin căutate. Preferați vapoarele mici, speciale și rutele neobișnuite în detrimentul multitudinilor de opțiuni ale croazierelor mari. Sunteți individualiști flexibili și nu vă supuneți unui anumit standard.

Recomandări: Pentru voi intră în discuție o expediție în zonele polare. Există un șir de vapoare simple până la spărgătorul de gheață sau unități luxoase. Astfel de exemple sunt Hapag-Loyd din Germania, Ponant din Franța sau International Silversea Cruises. Dar și o navigare cu Star Clipper v-ar putea încânta. Bogate în evenimente sunt și vapoarele de la Hurtgruten din Norwegia și neobișnuitele cargoboturi de la Globoships.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More