Take a fresh look at your lifestyle.

Culorile ce incanta vara aceasta – incaltaminte ANNA CORI de sezon

Pentru cei care doresc sa isi completeze colectiile de incaltaminte, pentru sezonul acesta ANNA CORI propune stiluri inflorate, viu colorate si linii fine. Asa cum si-a obisnuit publicul si pana acum, exista optiuni atat pentru barbati, cat si pentru femei. Cu stiluri variate si optiuni generoase, ANNA CORI se plaseaza in continuare pe un loc fruntas privind popularitatea, fiind rasplatit de public cu apreciere si recunoasterea calitatii produselor oferite.

ANNA CORI este deja un nume consacrat pe piata de profil, oferind un start in ceea ce priveste trendurile, stabilind altele noi si dovedind originalitate cu fiecare pereche de incaltaminte creata. Asadar, pentru sezonul cald al anului colectia de primavara-vara lansata cuprinde stiluri surprinzatoare, feminine, cu puternic accent pe partea cromatica.

Daca din punct de vedere calitativ se mentin aceleasi standarde inalte, se tine cont de materiale de inalta clasa, in timp ce cusaturile si imbinarile de materiale sunt realizate fara repros. Desigur, asa cum a si obisnuit publicul sau, acest brand dovedeste finete in crearea de incaltaminte.

Tipuri de incaltaminte de la ANNA CORI, pentru primavara-vara

Pentru barbati, linia de smart casual defineste incaltaminte fie clasica, cu inchidere in siret, fie de tip mocasini. Pantofi de o diversitate aparte se regasesc aici pentru a multumi gusturile masculine. Texturile sunt fie cele de piele naturala clasica, fie de cea lucioasa sau piele intoarsa. In timp ce unele modele au in vedere perforatiile decorative, altele mizeaza pe cromatica in degrade.

La fel de inedita este si abordarea ce tine de talpa colorata a pantofilor. Se pastreaza acelasi ton insa de intensitate diferita, ceea ce ofera incaltamintei un aspect deosebit, unic.

La capitolul de incaltaminte feminina, www.annacori.com este la fel de generos in optiuni. Se schimba registrul, intrucat aici accentul cade in mod deosebit pe linii fine, ce pot  oferi unei femei o imagine a elegantei fara egal. Un stil consacrat este cel de stiletto; iar la ANNA CORI astfel de pantofi cunosc o mare varietate de optiuni la partea cromatica. Interesantul aici vine, cand astfel de pantofi cunosc atingerea pielii de sarpe, armonia de culori de curcubeu, imprimeuri variate si accente deosebite.

Un plus al acestei colectii se refera si la culorile unice pe care le abordeaza. Nuante de fard, negru, bej, verde sau cuoio sunt doar cateva de amintit la acest capitol.

Cat priveste stilurile elegante, ANNA CORI propune asimetrii si decupaje, barete si elemente de acest gen menite sa puna accent pe forma piciorului.

ANNA CORI online

Magazinul online ANNA CORI este o maniera mai facila de a regasi stocurile de incaltaminte dorita. Aici se vor gasi in mod constant toate ofertele curente, lansarile de produse.  Avantajul este si al celor care indiferent de locatie isi doresc sa aiba parte de rasfatul incaltamintei de la ANNA CORI.

Magazinul din mediul online s-a inscris in randul trendurilor de cumparaturi la ora actuala, contribuind asadar la cresterea popularitatii acestui brand. Cei interesati vor regasi in cadrul paginii oficiale annacori.comro toate optiunile disponibile de incaltaminte pentru femei si barbati.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More