Take a fresh look at your lifestyle.

Cum alegi cel mai bun aspirator robot pentru casa ta?

Perioada sarbatorilor aduce mereu in discutie curatenia generala, caracteristica gospodariilor din Romania. Pe langa volumul mare de cumparaturi si pregatiri, trebuie sa acordam atentie deosebita si ordinii si curateniei din casa. Acum intelegem cu adevarat importanta unui aspirator eficient si independent. A venit momentul sa faci trecerea la aspiratorul robot.

Insa cum il alegi pe cel mai bun, care sa se potriveasca casei si nevoilor tale? Sunt cateva criterii pe care sa le iei in considerare si incep cu cel mai important:

1. Nu iti place sa dai cu aspiratorul dar trebuie sa o faci. Chiar de mai multe ori pe saptamana. Si de ce sa te chinui cu un aspirator greu, zgomotos, ineficient care transforma datul cu aspiratorul intr-o sarcina neplacuta? A venit momentul sa alegi un aspirator robot modern, dintre zecile de modele care se lanseaza in fiecare an.

2. Determina ce tipuri de suprafete vrei sa cureti si cat de mari sunt. Unele aspiratoare sunt concepute pentru aparatamente, altele pentru case mari. Compara marimea suprafetei ce necesita aspirare cu capacitatea aspiratorului de a functiona intr-o singura incarcare. De asemenea, gandeste-te daca vrei sa curete pe sub mobila si paturi; asta influenteaza inaltimea aspiratorului. Sau daca ai de curatat si covor, si parchet, si gresie (unele sunt concepute doar pentru a anumita suprafata).

3. Mai scump nu inseamna neaparat mai bun. Alege dupa nevoile tale real si nu dupa pret sau ce folosesc prietenii tai.

4. Verifica durata de viata a bateriei. Standardul este de 1 ora, asadar nu te multumi cu mai putin de atat. In general, cat dai atata face cand vine vorba de baterii. Asadar, acest aspect este foarte important, precum si faptul daca se intoarce singur la statia de incarcare atunci cand se descarca. Nu e amuzant sa cauti prin casa robotul descarcat.

5. Ia in considerare controlul prin Wi-Fi, chiar daca se gaseste la modelele mai scumpe. Iti va face viata mult mai usoara.

6. Telecomanda este foarte utila. Chiar daca nu alegi un robot pe care sa il controlezi din smartphone, o telecomanda inseamna ca iti va fi mai usor sa il gestionezi.

7. Auto-programarea este o caracteristica extrem de utila. Asta inseamna ca robotul poate incepe curatenia atunci cand tu nu esti acasa. Familiile cu copii apreciaza mult aceasta functie.

8. Viteza de curatire. Conteaza pentru cei carora le pasa de timpul acordat curateniei in casa. Producatorii stiu acest lucru astfel ca nu toti robotii curata la fel de repede.

Magazinul online ofera posibilitatea compararii produselor care consideri ca se potrivesc casei tale, evidentiindu-l pe cel mai bun. Asadar, cel mai bun aspirator robot este cel care corespunde nevoilor tale, tinand cont de criteliile de mai sus. Alege-l acum!

Sursa: Comunicate de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More