Take a fresh look at your lifestyle.

Cum ar trebui să arate living-ul ideal?

Fie că ești un fan al unui stil clasic, elegant, fie că îți dorești ca mobila ta de living să fie extrem de modernă, modul în care percepi acest spațiu este o reflexie a personalității și a stilului tău de viață. Nu există nicio regulă care să îți impună ce mobilă de living este cea mai potrivită pentru casa ta sau care e stilul pe care trebuie să îl adopți.

Bineînțeles, dacă ești un fan al trendurilor moderne, ai multe surse de inspirație și sfaturi pe care poți să le urmezi dar, în principal, această decizie trebuie să pornească mai întâi de la tine.

De ce? Pentru că tu ești singura persoană care cunoaște în mod particular cum te influențează anumite culori, materiale sau tipuri de design. Mobila de living e componenta care își pune cea mai vizibil amprenta asupra ambientului general al camerei și, dacă ești hotărât să faci o investiție serioasă, pe termen lung, asigură-te că alegi ceea ce este cu adevărat potrivit pentru tine.

Care sunt cele mai populare piese de mobilă de living care nu trebuie să îți lipsească, pentru a avea parte de acel confort sporit pe care ți-l dorești?

Canapeaua: fie că optezi pentru una simplă sau una extensibilă, canapeaua este piesa centrală de mobilă pentru living. Pentru maximum de confort în serile în care îți dorești să faci un maraton de filme sau să stai confortabil alături de cei dragi, canapeaua trebuie să fie suficient de încăpătoare, confortabilă și de calitate pentru a putea fi considerată o investiție bună în timp.

Biblioteca: nu trebuie să optezi în mod neapărat pentru o bibliotecă de dimensiuni foarte mari, dacă nu ai cu adevărat nevoie de ea. O mică bibliotecă, cu rafturi, este ideală pentru poziționarea cărților tale preferate și a televizorului. Cel mai probabil, este cea mai impunătoare piesă de mobilă de living. Așadar, încearcă să alegi un model care să fie, în primul rând, practic, să conțină multe spații de depozitare și să se potrivească stilului tău.

O măsuță de cafea și unul sau două fotolii: ideale pentru zilele în care vrei să lucrezi sau să citești și ai nevoie de un mic colț personal; aceste piese de mobilă de living pot să confere un aer chic, cu adevărat autentic al încăperii.

Alături de aceste piese de mobilă pentru living-ul tău, pentru un plus de confort și pentru realizarea acelei atmosferei încântătoare a încăperii, asigură-te că alegi un covor și un set de perdele care să  fie în concordanță, ca stil și culoare, cu restul pieselor de mobilier.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More