Take a fresh look at your lifestyle.

Cum recunosti un studio de videochat serios?

Afla cum sa recunosti un studio de videochat cu principii bine definite, care sa-ti ofere cele mai bune conditii de lucru si perspective serioase!

Daca te-ai hotarat ca iti doresti o cariera de succes in industria videochatului, ai facut deja primul pas spre o viata mai buna, alegandu-ti o meserie extrem de profitabila, din care poti castiga chiar si pana la 10.000 de dolari pe luna!

Urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci, insa, este sa te asiguri ca alegi un studio de videochat serios la care sa lucrezi. Doar asa vei avea posibilitatea sa castigi cu adevarat sume fabuloase. In plus, un studio de videochat respectabil iti va oferi siguranta unui loc de munca stabil si garantia unor conditii de lucru adecvate, ca tu la randul tau sa te simti respectata ca model.

studio videochat bucuresti studio20

Dar ce inseamna de fapt un studio de videochat serios? E simplu: ca tu sa ai parte de cele mai bune conditii de munca, sa fii tratata exemplar si sa te bucuri de o meserie de viitor, avantajoasa din toate punctele de vedere, este nevoie ca studioul de videochat ales sa fie 100% legal!

Astfel, in primul rand, daca te-ai decis sa devii model pe Internet trebuie sa stii ca poti face o cariera fulminanta in cadrul unui studio de videochat, deoarece aceasta activitate este reglementata legal la noi in tara inca din anul 2003. Asadar, nu te lasa intimidata de faptul ca videochatul reprezinta un subiect controversat, fiindca ai toate sansele sa te bucuri de o meserie in adevaratul sens al cuvantului!

Studio 20 videochat

 

Prin urmare, iata cum sa recunosti un studio de videochat cu principii bine definite, care sa-ti ofere cele mai bune conditii de lucru si perspective serioase:

1. Contract de artist-interpret
Contractul sta la baza oricarui domeniu de munca in care persoanele angajate sunt tratate cu seriozitate. La orice studio de videochat marca Studio 20 te-ai angaja, vei semna un contract de artist-interpret in dublu exemplar inca din prima ta zi de activitate. Acesta va fi semnat direct cu compania internationala ce se va ocupa de promovarea ta si iti va asigura toate conditiile promise.

2. Act aditional pentru venituri sigure si legale
Plata fara documente este ilegala si, prin urmare, nu face parte din principiile unui studio de videochat serios! De aceea, la Studio 20, modelele angajate semneaza la fiecare doua saptamani un act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor catre stat, precum si pentru inregistrarea sumei finale pe care acestea o primesc in conturile indicate de ele. Atentie! Orice alte modalitati de plata (carduri Payoneer, Paxum, firme offshore) nu prezinta incredere si nu ar trebui sa le accepti.

3. Criteriu obligatoriu de angajare: minim 18 ani
Nu in ultimul rand, este sub demnitatea unui studio care se respecta sa angajeze persoane minore! Videochatul este o industrie de divertisment strict dedicata adultilor, iar angajarea modelelor sub 18 ani sau cu acte false nu este unul din principiile Studio 20.

Asadar, acestea sunt cele 3 criterii esentiale care definesc seriozitatea si buna intentie a unui studio de videochat. Iar la Studio 20 vei beneficia de toate aceste avantaje, cat si de multe altele. Aplica acum pentru un job la noi, pe adresa de e-mail contact@studio20.com sau la numarul de telefon 0747 777 757, dupa care te vom programa pentru un interviu si vei primi mai multe detalii.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More