Take a fresh look at your lifestyle.

Cum să alegi îmbrăcămintea potrivită pentru nou-născuți?

0

Când te afli în postura de părinte, inevitabil apar o serie de incertitudini și neclarități cu privirea la protejarea optimă a pielii și alegerea corectă a celor mai bune hăinuțe pentru nou-născut.

Îmbrăcarea bebelușului.Ce materiale să alegeți?

Bebelușul vostru s-a născut iar pielea sa este atât de sensibilă, moale și fragilă, încât vă este frică să o atingeți, așa este? Până în momentul venirii sale pe lume, bebelușul s-a scăldată în căldura maternă, iar începând de acum, protecția totală se află în mâinile voastre.

Fiecare pas necesită efectuat cu prudență pentru ca cel mic să se poată adapta lumii exterioare. Cu siguranță, sensibilitatea pielii se poate observa și la cel mai mic impact asupra micuților, fapt care poate genera apariția unor mici urme.

Acesta nefiind un motiv de îngrijorare, vă prezentăm în rândurile ce urmează o serie de factori pe care să îi luați în considerare pentru a evita riscul apariției unor ingrijorări morivate. 

Când vine vorba de alegerea celor mai bune hăinuțe, țineți cont de natura materialului, ideal este să vă axați pe cele cu proveniență naturală, hipoalergice, care să ofere un confort sporit pielii micuților. 

Lână sau acril? 

Cu siguranță, instinctul ne pune la încercare și ne va determina mereu să luăm cele mai ușoare decizii, și cele care nu vor genera costuri foarte mari, însă sănătatea pielii bebelușilor este un aspect ce trebuie respectat. Dacă alegeți nailon sau poliester, pe scurt, toate materialele artificiale din industria petrochimică, vor aduce cu sine o serie de consecințe majore.

Pentru a identifica cel mai bun material, consultați lista de mai jos:

Acrilul este rezistent și destul de ușor de întreținut, un material destul de asemănător cu lână, însă, în comparație cu cel din urmă menționat, acesta reușește să mențină în totalitate căldura corpului.

Hăinuțele mici tricotate cu dragoste în acril nu sunt, în general, o problemă. Lâna adevărată, de multă vreme, a fost materialul de bază al hainelor pentru copii. Fie că este vorba de oaie, capră (mohair, cașmir), iepure (angora) sau alpaca, rămâne un material bun pentru hainele destinate copiilor.

Bumbacul, materialul rege al modei bebelușilor! 

Este recomandat ca hăinuțele bebelușilor să fie confecționate din materiale naturale, în special din bumbac. Este un material care vine însoțit de avantaje nenumărate, printre care se numără: originea sa naturală, rezistența în timp, textura fină și moale, iar nu în ultimul rând, nu reprezintă un pericol pentru dezvoltarea diverselor alergii ale pielii.

Singurul dezavantaj al bumbacului este că se șifonează extrem de rapid. Indiferent dacă este organic sau nu, acesta nu va irita pielea copilului și o va lăsa să respire. 

Polarul: material foarte izolant, acest material izolant este recomandat atunci când cumpărați haine în timpul sezonului rece.

Poliester: avantajul acestei fibre sintetice este utilitatea sa și simplitatea procesului de întreținere. În plus, hainele pentru bebeluși confecționate din acest material nu se vor șifona atât de repede, în comparație cu alte materiale.

După cum știți, nașterea unui bebeluș este întotdeauna un motiv de mare bucurie și aduce cu sine entuziasm, împlinire și fericire pentru întreaga familie. Motiv pentru care, brandul de renume din Suceava, Puppa Kids deține o impresionantă colecție de articole pentru copii, de la jucăriibabynest-uri și lenjerie, la splendide încălțări, rochițe și body-uri, concepute din cele mai fine materiale.

Pentru a vă convinge de calitatea produselor pe care le oferă, intrați pe site-ul puppa.ro sau pe oricare din rețelele socialeFacebook – Puppa Kids sau Instagram – puppa_kids!

Puppa.ro garantează calitate, țesături comode și durabile, respectă și protejează pielea fragilă a bebelușilor, oferind o mulțime de opțiuni pentru a rasfăța bebelușii, fie de propri părinți, fie de persoanele apropiate care sunt dornice să ofere un cadou inegalabil.

ADVERTORIAL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More