Take a fresh look at your lifestyle.

Cum sa alegi in mod ideal verighete lucrate manual

Verighetele reprezinta bijuterii pe care sotul si sotia urmeaza sa le poarte intreaga viata, acestea simbolizand uniunea dintre cei doi.

Verighetele reprezinta bijuterii pe care sotul si sotia urmeaza sa le poarte intreaga viata, acestea simbolizand uniunea dintre cei doi. Avand in vedere deosebita importanta pe care o au, indicat este ca tinerii ce urmeaza sa paseasca impreuna pe drumul vietii sa aleaga verighete lucrate manual, care sa le fie pe plac. Astfel, mirii vor avea certitudinea ca pentru restul vor purta bijuterii create special pentru ei! In randurile urmatoare, cei ce urmeaza sa se casatoreasca pot gasi sfaturi pretioase despre cum pot gasi si achizitiona cele mai frumoase verighete!

Cautarile trebuie sa inceapa din timp

In primul rand, mirii trebuie sa inceapa cautarile pentru verighete din timp, intrucat au la dispozitie foarte multe modele interesante. Astfel, s-ar putea ca decizia sa fie una dificila. Dandu-si timp, tinerii se pot opri la bijuteriile preferate, in privinta carora sa fie siguri ca sunt cele potrivite pentru ei!

Tipul de material

Un alt detaliu asupra carora viitorii miri trebuie sa se puna de acord atunci cand se gandesc la achizitionarea verighetelor este tipul de material din care acestea sunt realizate. Piata metalelor pretioase a incetat de multa vreme sa se reduca doar la platina, argint sau aur, astazi existand diverse combinatii foarte interesante: aur alb, gold, rose, combinatii de aur alb cu aur galben sau verighete din palladium.

Avand in vedere toate optiunile disponibil, la inceput poate parea extrem de dificil ca tinerii sa se opreasca asupra unui tip de material, insa atunci cand stiu daca vor un model simplu sau mai sofisticat, totul devine mai usor.

Combinatii de modele

In comparatie cu vremurile in care oamenii considerau ca trebuie neaparat sa aleaga ambele verighete in acelasi model, in prezent moda este ca fiecare dintre parteneri sa se indrepte catre materialul/modelul care ii este pe plac. Asadar, mirele poate sa isi aleaga o verigheta din aur galben, pe cand mireasa una din aur alb. Este foarte important ca fiecare dintre cei doi parteneri sa fie multumit, pentru ca urmeaza sa poarte bijuteria pentru restul vietii.

Intretinere

Un alt detaliu de care trebuie sa se tina cont in alegerea unor verighete de la Zehava este modul in care bijuteriile se pot intretine, avand in vedere ca unele verighete se pot curata mai usor, pe cand altele se pot curata mai greu. Indicat este ca partenerii sa mearga din cand in cand la bijuterier, pentru a se asigura ca inelele lor arata mereu foarte bine.

Personalizare in functie de gusturile proprii

Cei care isi doresc sa aiba inele mai deosebite, care sa le reflecte personalitatea, pot sa opteze si pentru inscriptii de diferite tipuri. Data nuntii, numele mirilor, un motto: toate acestea pot fi inscriptionate pe bijuterii, fie in exterior, fie in interior, in functie de preferintele proprii.

Alegerea verighetelor nu este deloc o munca usoara, insa la final, ambii parteneri trebuie sa fie multumiti. Astfel, ei vor sti ca intreaga viata se vor putea bucura de bijuteriile pe care le-au ales cu mult drag!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More