Take a fresh look at your lifestyle.

Cum sa iti efectuezi machiajul in sezonul cald daca porti lentile de contact

Fie ca porti ochelari sau lentile de contact, este important sa stii cat de important este sa te ingrijesti corespunzator de aplicarea optima a machiajului, indeosebi in sezonul cald. Amintiti-va sa va scoateti lentilele inainte de a merge la culcare si sa nu va asezati pe ochelari atunci cand pasiti pe intuneric dintr-o camera intr-alta

De asemenea, evita pe cat posibil atingerea ochilor, mai ales daca ti-ai aplicat un dermatograf sau un fard de pleoape.

Chiar si un pic de praf in ochi poate genera consecinte deloc placute, cum ar fi o iritatie sau chiar inrautatirea problemelor de vedere.

Cel mai ravnit make-up artist de la Hollywood va impartaseste secretele unui machiaj sigur si de efect. O privire de impact, asezonata cu nuante ravasitoare.

Make-up artistul care a conturat cele mai hot look-uri pentru Lady Gaga, Twiggy, Selena Gomez, Vogue si multe alte nume grele, deschizandu-si, intre timp, si o Academie de machiaj care colaboreaza cu evenimente de calibrul London Fashion Week, va recomanda ca, in cazul in care purtati lentile de contact frecvent sau in uz medical, sa fiti atente la cateva aspecte ce pot contribui la succesul unui look de impact sau, din contra, pot dicta o serie de urmari nefericite.

In primul rand, nu este niciun pacat sa purtati lentile de contact colorate. Lentilele colorate va pot schimba cu adevarat imaginea si va pot pot investi cu o privire de impac!

Daca aveti de gand sa schimbati culoarea ochilor cu ajutorul lentilelor de contatc, va trebui, de asemenea, sa va schimbati machiajul.

Este indicat sa mizati pe un machiaj colorat opus culorii ochilor, deoarece aceasta alegere este un must al unui look de succes.

O alta modalitate foarte usoara de a defini privirea cu ajutorul machiajului este aplicarea unui contur fin pe linia pleoapelor.

“The cat eye look” este o varianta sigura, deoarece va protejati ochiul pe perioada purtarii lentilelor de contact, evitand contactul dintre produsul de make-up si lentila in sine.

Dupa cum stim, poate fi foarte inconfortabil sa va intre in ochi particule de praf sau de machiaj. Prin urmare, este important sa fiti atente la ce produse sa utilizati atunci cand purtati lentile de contact.

Cel mai important, evitati utilizarea fardului pudra atunci cand purtati lentile de contact, deoarece particulele pot intra cu usurinta in spatele lentilelor.

Specialistii sugereaza ca, daca doriti sa va conturati ochii, sa utilizati un creion care nu este prea moale, recomandand, totodata, sa evitati sa folositi sclipici!

Daca doriti sa aplicati gene false atunci cand purtati lentile de contact, este mai bine sa utilizati un adeziv fara latex, deoarece acest produs este destul de bland pentru ochi.

Sprancenele bine conturate ofera un rezultat atragator atunci cand sunt asociate cu lentilele de contact colorate.

Perierea acestora in directia corecta este imperativa, insa, spun specialistii. Atunci cand aplicati machiaj exista sanse ca ochii tai sa se irite – picaturile de ochi sunt prin urmare esentiale.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More