Cum să scapi de părul nedorit de pe corp și să ai o piele fină, pe termen lung

Epilările definitive nu mai sunt o noutate pentru femeile care vor să arate bine și să își simplifice eforturile în acest sens. Tehnologia a avansat foarte mult, iar metodele de epilare definitivă s-au diversificat și s-au simplificat în ultimii ani. Cea mai bună metodă de a îndepărta părul nedorit de pe corp, pe termen lung, este acum epilarea cu laser.

De ce să alegi epilarea definitivă cu laser?

Tehnologia de epilare cu laser oferă rezultate într-un timp mai scurt și care durează o perioadă mai îndelungată, față de alte metode de epilare definitivă precum IPL sau SPL. Mai mult decât atât, ședința de epilare durează mult mai puțin, ceea ce se traduce în economie de timp și confort pentru cliente. De asemenea, epilarea cu laser este o metodă foarte eficientă pentru persoanele care prezintă sensibilitate la epilarea obișnuită, cu lama sau cu ceară, și rezolvă și unele probleme greu de gestionat precum foliculita, firele de păr care cresc pe sub piele sau hiperpigmentările. Un alt avantaj este că poți apela la această procedură pe orice zonă a corpului, inclusiv pe față, indiferent de tipul de piele sau firul de păr.

Cea mai nouă tehnologie în domeniu, la Alina Milin Beauty Academy

Academia de Beauty Alina Milin este recunoscută în Timișoara pentru că formează profesioniști în domeniul frumuseții –  cosmetică, hairstyling, make-up, nail styling și de skin care – folosind cea mai nouă tehnologie în domeniu, cele mai noi produse și echipamente pentru fiecare specialitate și oferind acces la inovațiile și sistemele care dau rezultate.

Pe zona de epilări definitive, în cadrul academiei se lucrează cu aparatul Dioda Fiber.

Acesta a apărut în 2021 si se bazează pe tehnologie de ultimă generație, cu laser diodă. Are un sistem de răcire încorporat, ceea ce face ca durerea să fie minimă și disconfortul inexistent. Practic, ședința de epilare se realizează rapid și fără durere. Undele laserului se concentrează strict pe bulbul firului de păr și nu cauzează leziuni țesutului înconjurător.

Pe toata durata epilării cu laser, pe zonele de epilare părul se îndepărtează doar cu lama/bic sau cu crema depilatoare și cât mai rar cu putință. În seara de dinaintea laserului este obligatoriu ca zona ce urmează a fi epilată să fie rasă. Nu este indicat să se folosească lama în ziua epilării cu  laser, deoarece sensibilizează pielea.

Pentru început, se fac 6 ședințe de epilare la interval de 3-4 săptămâni, apoi, acestea se pot continua la un interval de 5-6 săptămâni. Se recomandă, apoi, câte o ședință de întreținere, o dată la 6 luni sau la 12 luni, pentru a menține rezultatul obținut.

Ca și contraindicații, epilarea laser nu se recomandă persoanelor însărcinate sau care alăptează, celor care au în corp tije/șuruburi din metal și nici pe zone de piele grav tumefiată.

La Alina Milin Beauty Academy, clientele noi, care apelează la serviciul de epilare definitivă cu laser, au 50% reducere pentru o zonă la alegere, la prima ședință.

Alina Milin Beauty Academy – coafura, makeup, unghii false, frizerie, cosmetica

Alina Milin Beauty AcademycosmeticăDioda Fiberepilare cu laserepilare definitivăepilarea definitivă cu laserEpilările definitivefoliculitahairstylingmake-upmetodă de a îndepărta părul nedoritnail styling
Comments (0)
Add Comment