Take a fresh look at your lifestyle.

Cum se aniverseaza micile vedete in timpul Covid-19

0

Petrecere online de ziua fetitei care a castigat la doar 6 ani Little Miss world

Sara Anastasia Buzdun a fost prima fetita din Romania care a adus titlul Little Miss world in Romania in 2016, cand avea doar 6 ani. Astazi, este prima fetita care isi face Petrecerea de 10 ani online, in timpul pandemiei de coronavirus. Cum si de ce, ne povesteste mama ei, Catalina Buzdun, “Si-a dorit sa aiba invitati la aniversarea ei, ca toate fetitele de varsta ei. Si cum carantina ne interzice asta, am ales sa folosim platforma Zoom unde pe data de 15 aprilie la orele 13, ii vom canta in numar cat de mare LA MULTI ANI. Implineste 10 ani si o multime de reusite in premierà pentru Romania, deci era imposibil de ratat.

A fost prima fetita care a adus titlul Little Miss world in Romania, prima care a fost invitata la New York Fashion week, prima si singura care a aparut intr-o reclama D&G la Milano, prima care a dat sens notiunii de childmodel intr-o tara care in 2016 habar nu avea despre asta. In plus, e un copil bun si cuminte, respectuos si cu note mari la scoala, care isi doreste sa ajunga pe scena Operei din Paris, ca balerina. Sunteti invitati toti! Ne-am bucura ca aniversarea Sarei sa stranga cat mai multi copii, ca sa ne mai descretim fruntile intr-o perioada asa de dificila”.

Facebook si Instagram -folosite de vedete pentru a se celebra

In afara de platforma Zoom pe care o va folosi cu colegii si prieteni apropiati, Sara Anastasia va face si LIVE pe Facebook si Instagram momentul tortului. Multe alte celebritati au ales sa se serbeze asa, la nivel national sau international, printre care Avril Lavigne, Jessie J, Sarah Jessica Parker, inclusiv tennismanul Stan Wawrinka acum 6 zile, tot in perioada pandemiei mondiale.

O aniversare frumoasa, o fapta buna

Totodata, Sarei i se vor pregati mai multe torturi de ziua ei pe care parintii ei le vor dona ulterior vecinilor varstnici de pe strada unde locuiesc momentan, in carantina. Desi este nascuta in Bucuresti, Sara si familia sa au ales sa se mute temporar in provincie.

Little Miss World

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More