Take a fresh look at your lifestyle.

Cum știi că un bărbat este îndrăgostit de tine?

Bărbații știu să își ascundă perfect sentimentele, iar pentru noi e dificil de descifrat dacă sunt îndrăgostiți cu adevărat sau doar își doresc o aventură. Totuși, specialiștii au identificat 9 semne care ne pot ajuta să găsim răspunsul la o întrebare adesea vitală: „Este cu adevărat îndrăgostit de mine?”

Daca te îndoiești că partenerul te iubește, indiferent de cât timp petreceți împreună, înseamnă că îndoiala ta are o cauză mai adâncă. Gândește-te puțin: nici cei care apelează la emisiuni tv pentru a testa fidelitatea jumătăților lor nu dorm tocmai liniștiți seara: „Bănuiam eu ceva”, e raspunsul pe care îl spun, sfâșiați de trădare, în fața camerei de filmat. Învață semnele:

1. O femeie poate înțelege dacă bărbatul o iubește prin felul în care se poartă. Când începe să te prezinte prietenilor săi, este un semn că el este într-adevăr îndrăgostit de tine.

2. Un bărbat îndrăgostit este întotdeauna într-o dispoziție bună. El devine cu adevărat fericit și își schimbă viața. Prietenii și rudele observă aceste schimbări.

3. Un bărbat îndrăgostit permite femeii sale să îi vadă locuința, să îi „cotrobăie” printre lucruri. Este mândru de felul în care ea schimbă atmosfera și nu-l deranjează când ea își aduce lucruri intime în baia lui. Dacă-ți acceptă tampoanele în dulăpiorul lui cosmetic e semn că e pregătit pentru ca o femeie să îi intre în viață.

4. Începe să acorde mai mare atenție aspectului său și își face planuri de viitor.

5. Renunță la obișnuitele sale întâlniri la „bere cu băieții” pentru a se întâlni cu ‘Ea’. Iar dacă ‘Ea’ are chef de gogoși în miez de noapte, va lăsa grăbit patul cald pentru a-i cumpăra gogoși.

6. Bărbatul e înclinat spre varietate până în momentul în care o întâlnește pe „aceea”, când devin într-adevăr îndrăgostiți. Dacă își dorește o anumită femeie, nu îi va mai păsa de câte femei ar putea avea. El va dori să fie doar cu una anume. Toate tentațiile dispar când un bărbat este cu adevărat îndrăgostit.

7. Un bărbat îndrăgostit este pregătit să facă orice pentru femeia lui. Deși nu s-a gândit niciodată serios să intemeieze o familia si să aibă copii, acum își dorește acest lucru.

8. Când un bărbat se gândește la o femeie tot timpul, va căuta și modalități prin care o poate face fericită.

9. Un bărbat îndrăgostit știe când iubita lui vrea ceva. Ea nu trebuie să ceara. El știe. Instinctiv.

Crede în dragostea adevărată și verifică eficacitatea tuturor semnelor. Dacă ele există, înseamnă că te iubește. Scapă de dubii!

Sursa: https://efamiliaro.wordpress.com/blog/

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More