Take a fresh look at your lifestyle.

Daca esti un barbat indraznet, demonstreaza asta pe cale vestimentara!

Ai intalnit deseori persoane care au reusit sa strapunga obiceiurile sociale comune si sa-si formeze un stil vestimentar aparte ce a recunoscut un real succes pe termen scurt?

Ce iti lipseste sa incerci si tu? Moda masculina este cat se poate de diversa in zilele noastre, incepand cu exprimarea unei simplitati debordante, continuand cu complexitatea la superlativ, observata in cel mai mic amanunt in vestimentatia etalata.

Fiecare anotimp atrage de la sine un anumit specific

Fie ca esti o persoana ce are o viziune artistica desavarsita si iti plac tatuajele sau moda minimalista, sau esti un adept al stilului clasic, ce poarta des costume, camasi de diferite feluri sau dupa caz alte accesorii vestimentare, trebuie sa stii ca acestea nu pot fi potrivite fara ajutorul unor piese de colectie cu adevarat importante la nivelul sezonului rece.

Geaca, element de utilitate sau de design absolut?

Cand ne gandim la ancorarea unei geci in garderoba noastra proprie de toamna-iarna, aducem in decor evident si utilitatea sa la nivel general de ordin vestimentar.

Care sunt rolurile ei in principal? Pe deoparte, expertii in mod atribuie geaca ca un element de control total al temperaturii de afara, pe de alta parte gratie exprimarii diversificate poate oferi o nota de mister si eleganta aparte barbatului pe care o poarta.

Orientarea buzunarelor si croiala pot face diferenta in acest caz

Pentru a distinge calitatea unei geci, trebuie ineeaparat sa apelam la viziune, in raport cu specificul nostru corporal sau vestimentar.

De la geci ce implica o cromatica pastelata, la unele cu un profil clasic, nu este decat un pas. Ce sa aleg?

Geaca neagra, potrivita atat pentru stilul smart casual cat si pentru cel street

Negrul este recunoscut ca o culoare comuna ce se poate asorta la nivelul oricarei piese vestimentare, fie ca acestea prezinta o croiala aparte sau nu.

Astfel in cazul in care activati des pe la mall, la locul de munca sau in diferite locuri de interes social, este indicat sa o purtati pe aceasta la nivel superior pentru a va proteja de frig, dar si pentru a va definitiva exprimarea tinutei, functie de stilul avut.

Moda americanaretro se face remarcata prin titlul unui designer

Stiai ca Tommy Hilfiger este unul din acei designeri care au o imaginatie iesita din comun? Modul sau nonsalant de a promova produse cu o exprimare inedita este foarte recunoscuta in randul masculin, acolo unde cele mai bune aprecieri pot fi facute pe baza purtarii articolelor vestimentare ce ii poarta numele.

Dar stai, unde le putem gasi pe acestea?

Mediul online, ofera raspunsul tuturor solicitarilor

Doresti sa ai parte de un raport calitate-pret corect nevoilor tale dar si posibilitatilor pe care le ai?

Atunci orienteaza-te spre magazine de shopping online care propun discounturi absolute in aceste perioade in care cheltuielile sunt foarte mari la nivel familiar, odata cu apropierea sarbatorilor sau a finalului de an.

Poti gasi geci cu o exprimare unica,  cele mai cunoscute fiind Ronnie Black sau Branch,  recunoscute prin simplitatea lor, dar si posibilitatea de intretinere facila care sa ateste calitatea produsului vizat.

Articol sponsorizat de: I’m A Trend.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More