Take a fresh look at your lifestyle.

Dacă nu ar fi ales muzica, Nicoleta Nucă spune că i-ar fi plăcut să fie arheolog sau psiholog

Artista Global Records, Nicoleta Nucă, care a lansat de curând noul său single și videoclipul piesei „Ai uitat cine ești”, spune despre ea că încă din copilărie a avut foarte multe visuri și planuri pentru când va fi mare. Unul dintre ele, pe care l-a și realizat, a fost legat de muzică.

A fost un moment chiar foarte amuzant, pentru că eram foarte mică, aveam cam 3 sau 4 ani. Mă așezasem pe un scaun, picior peste picior, și am zis că eu, când voi fi mare, voi fi cântăreață”. Dar, în același timp, ea visa să fie și arheolog. „Mi se părea foarte captivantă meseria de arheolog, ideea de a descoperi ceva nou, ceva ce omenirea încă nu a văzut”, își amintește Nicoleta.

Deși este foarte împăcată cu alegerea făcută și muzica o face foarte fericită, ea spune că, dacă ar fi să își aleagă acum o altă meserie, i-ar plăcea să studieze Psihologia și să lucreze cu oamenii, în această zonă. „Oamenii sunt cel mai vast domeniu de studiu în ziua de azi. Niciodată nu știi ce ascunde un om… Este ceva unic”, adaugă artista.

În ceea ce privește dragostea, ea se caracterizează ca fiind o femeie mai degrabă pragmatică și, deși apreciază micile gesturi romantice, flori sau cadouri, nu îi plac gesturile grandioase.  „Nu reușesc să înțeleg gesturile romantice foarte siropoase, cum ar fi scrisuri enorme pe stradă, pe bloc… În general nu îmi plac manifestările amoroase publice, extrem de în vizorul tuturor. Pentru mine dragostea se trăiește cât mai intim, cu persoana față de care simți aceste sentimente. Nicidecum pentru ochii lumii”, spune Nicoleta.

Nicoleta Nucă – Ai uitat cine ești

 https://www.youtube.com/watch?v=IAkYDXPxJTc

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și ​Global Influencers, ​agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More