Take a fresh look at your lifestyle.

Dara își dorește să se înscrie la școala de pilotaj aviatic

Pe cât îi este de delicată vocea, pe atât de curajoasă firea! Dara, artista Global Records, are planuri mari pentru acest an, iar unul dintre ele este cu adevărat surprinzător: vrea să învețe să piloteze avioane. „Până la finalul acestui an îmi doresc să reușesc să lansez cel puțin trei piese. Aș mai vrea, de asemenea, să mă înscriu la școala de pilotaj aviatic”, a dezvăluit Dara.

De când se știe, Dara este o fire activă, dornică să-și umple timpul liber cu activități care mai de care mai interesante, iar asta se datorează familiei sale care a încurajat-o să descopere cât de bine este să faci sport și să călătorești. „Vacanțele mele erau minunate, foarte active și pline de peripeții. Familia mea este amatoare de călătorii, așa că totul era despre sport, concerte și excursii, în țările pe care le vizitam”, își amintește Dara. Cu toate acestea, locul ei de suflet, cel în care își petrecea cel puțin o lună din vacanța de vară, era la bunica ei. „Acolo e paradisul meu”, recunoaște cu nostalgie artista. Dara își dorește să se înscrie la școala de pilotaj aviatic 1

Când nu este în studioul de înregistrări sau când nu compune muzică, Dara petrece timp printre paginile cărților. „Îmi place mult să citesc, așa că timpul liber este despre citit”, mai spune ea.

Ultima piesă a Darei, „Mii de ori”, vorbește despre propria poveste de iubire a artistei.

 

Dara – „Mii de ori”

 

Dara s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiști precum Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute.

Dara – „Istoria unei fete”

https://www.youtube.com/watch?v=aJP_mxPLSmU

Dara feat. INNA, Antonia & Carla’s Dreams – „Fie ce-o fi”:

https://www.youtube.com/watch?v=OeipFMi4GWM

În proiectul „Live Session cu DARA” artista din Republica Moldova a prezentat piese scrise de ea timp de 6 luni, într-o formulă plugged specială, care acum pot fi ascultate pe canalul său de YouTube:

Dara: https://www.youtube.com/channel/UCwxk_n0IUBhwI_CZT-CGpzw/videos

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More