Take a fresh look at your lifestyle.

De ce barbatii prefera sa poarte ceasuri?

Barbatii, fie ei in pas in cu moda, sportivi sau cu varste inaintate au in comun un singur accesoriu – ceasul. Ceasul de barbati este singura bijuterie care completeaza o tinuta masculina, ii confera rafinament si imaginea unui barbat mereu la timp in tot ceea ce face.

Barbatii, fie ei in pas in cu moda, sportivi sau cu varste inaintate au in comun un singur accesoriu – ceasul. Ceasul de barbati este singura bijuterie care completeaza o tinuta masculina, ii confera rafinament si imaginea unui barbat mereu la timp in tot ceea ce face.

Daca esti in cautarea unui cadou pentru barbatul special din viata ta, e bine sa stii ca posibilitatile iti sunt limitate. Daca unei femei ii poti oferi flori, parfumuri sau un set de bijuterii, in ceea ce priveste cadourile pentru barbati, lucrurile stau foarte diferit.

Daca nu stiai, este de rau augur sa ii oferi unui barbat cu care ai o relatie cordiala un parfum. De asemenea, nu sunt indicate nici cravetele si, cu atat mai putin, camasile sau butonii. Insa, cu un ceas barbatesc nu vei da niciodata gres.

Ce semnifica ceasul pentru un barbat?

Cea mai de pret bijuterie, in primul rand. Multi dintre ei nu vad ceasul ca pe un accesoriu cu care isi completeaza tinuta, cat unul care ii ajuta sa isi respecte promisiunile – de a fi mereu la timp. Desi iti poate parea usor deplasat, lucrurile sunt cat se poate de clare – ceasurile de barbati chiar sunt folositoare, spre deosebire de alte bijuterii. E mult mai usor sa te uiti la incheietura mainii sa vezi cat este ora decat sa te uiti pe telefon. Multi designeri spun ca ceasul unui barbat nu este doar un accesoriu, ci trebuie sa faca parte din tinutele acestuia, de zi cu zi, ca un element obligatoriu.

Cum alegi ceasul de barbati perfect?

Daca iti este apropiat, cu siguranta stii care ii sunt gusturile in materie de imbracaminte, lucru ce te ajuta extrem de mult in alegerea ceasului barbatesc. In al doilea rand, te poti uita si la stilul ceasului pe care il poarta, ca sa stii daca il prefera pe cel cu bratara metalica sau curea din piele. Cu toate acestea, un barbat, precum o femeie, merita sa aiba diferite stiluri in garderoba.

Odata aflate aceste necunoscute, poti intra pe ChristinaDiamonds.ro, magazinul de bijuterii online care ofera ceasuri de barbati cu mecanism elvetian. Si nu, nu costa o avere, de asta poti fi sigura. Pretul de pornire este de 1335 de lei si, in functie de model si numarul de diamante *F, G-VVS-Top Wesselton, poate ajunge pana la maximum 2800 de lei.

Inedit in colectia de ceasuri barbati a Christina Diamonds este ca si acestea pot fi personalizate – se poate schimba cadranul si cureaua rapid – doar cateva secunde. Alegerea culorii sta la latitudinea ta. Poti opta pentru curele ceas negre, albastre sau verde smarald, precum si pentru modele cu bratara metalica sau silicon. Ba chiar, domnii le pot schimba singuri acasa in 2 secunde.

Nu trebuie sa isi faca griji cu privire la rezistenta la apa. Toate modelele sunt rezistente pana la 10 atmosfere, insa este de preferat evitarea contactului cu apa.

In plus, daca ii vei achizitiona un ceas barbatesc il vei primi intr-o cutie luxoasa din piele, cu insemnele brandului. Atat de usor este sa ii oferi un cadou veritabil, un ceas barbati cu mecanism elvetian de exceptie, care sa dainuie peste ani si ani. Atat de usor este sa ii oferi un cadou veritabil, un ceaexceptie, la un pret extrem de accesibil.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More