Take a fresh look at your lifestyle.

De Valentine’s Day surprinde-o cu o cerere in casatorie!

Ziua Iubirii vine cu pasi rapizi, astfel incat trebuie sa ii cauti ei, persoanei perfecte pentru tine, un cadou special si pretios, la fel ca ea. Florile si ciocolata au devenit prea banale pentru a celebra iubirea, asa ca anul acesta ar fi mai portivit sa iti indrepti atentia catre o bijuterie unica, realizata manual, din argint 925, placat cu aur galben sau roz, rodiat, si incrustat cu pietre pretioase. Catre un inel care celebreaza uniunea eterna dintre sufletele si inimile voastre si care simbolizeaza infinitul dragostei.

Ziua Iubirii vine cu pasi rapizi, astfel incat trebuie sa ii cauti ei, persoanei perfecte pentru tine, un cadou special si pretios, la fel ca ea. Florile si ciocolata au devenit prea banale pentru a celebra iubirea, asa ca anul acesta ar fi mai portivit sa iti indrepti atentia catre o bijuterie unica, realizata manual, din argint 925, placat cu aur galben sau roz, rodiat, si incrustat cu pietre pretioase. Catre un inel care celebreaza uniunea eterna dintre sufletele si inimile voastre si care simbolizeaza infinitul dragostei.

Anul acesta, daca vrei sa o suprinzi, Valentine’s Day este momentul cel mai prielnic pentru o cerere de casatorie deosebita. Christina Diamonds spune #nuzirconiu si iti ofera o gama stilata de inele de logodna unice, incrustate cu safire, cuart, topaz, ametist, onix sau perle, la un pret special – de la doar 99 de lei.

Istoria celui mai ravnit inel de catre femei

Inelul de logodna isi are originile in Egiptul Antic, unde simboliza cercul nesfarsit al iubirii. In vremea Romanilor, acestia ofereau inelele de logodna prevazute cu o cheie, ce simboliza dragostea si grija sotului plecat la lupta.

Obiceiul de a purta inelul de logodna pe cel de-al patrulea deget de la mana stanga a pornit din Grecia Antica, deoarece se credea ca acolo este vena care duce la inima. De fapt, in Grecia Antica inelele de logodna au fost considerate o promisiune a iubirii eterne, dar nu se daruiau ca o cerere in casatorie, asa cum se intampla in zilele noastre.

In Europa secolului al XVII-lea, inelele de logodna erau inscriptionate cu numele iubitului si reprezentau promisiunea fidelitatii si a dragostei.

Primul inel cu diamant, documentat istoric, care a semnificat logodna a fost purtat de Mary de Burgundy, oferit de Arhiducele Maximilian al Austriei in curtea imperiala a Vienei in anul 1477. Acesta i-a influentat pe bogatii vremii sa le ofere iubitelor lor astfel de inele, considerate, in acea perioada, simboluri ale statutului social, ai nobililor si aristocratilor.

In 1215, Papa Inocentiu al III-lea a stabilit ca inelul de logodna reprezenta perioada de asteptare dintre promisiunea casatoriei si a mariajului propriu-zis, semnificand devotamentul partenerilor. In secolul al XIX-lea, era tipic ca viitoarea mireasa sa primeasca un degetar cusut, mai degraba decat un inel de logodna, practica folosita de grupurile religioase ce evitau bijuteriile.

In randul barbatilor, primele inele de logodna au fost purtate in al Doilea Razboi Mondial, ca amintire a sotiilor si copiilor pe care ii lasau acasa in vreme de razboi.

In era contemporana, incepand cu secolul al XX-lea, inelele de logodna au devenit simbolul angajamentului femeii pentru o eventuala casatorie.

Inelele de logodna Christina Diamonds, simbol al devotamentului si promisiunea iubirii eterne

Christina Hembo, femeia din spatele Christina Diamonds, a creat o colectie unica de bijuterii, ceasuri de dama, bratari personalizate si inele de logodna stilate, moderne, ca semn de apreciere al femeii multivalente, iubitoare, pe care barbatii merita sa o aprecieze.

Inelele de logodna create de Christina Hembo sunt realizate manual, in fabricile din Thailanda, cu dragoste si apreciere pentru rafinamentul si stilul inconfundabil al femeii puternice. Designul Christinei este pus in valoare de catre mesteri bijutieri cu renume, a caror creatii bucura ochii si inima oricarei femei.

Anul aceste #spunenuzirconiu si ofera-i un inel de logodna unic, incrustat cu onix, ametist, cuart sau safire, de a caror stralucire sa se bucure timp indelungat. Toate inelele si bijuteriile Christina Diamonds sunt realizate din argint 925, placat cu aur galben sau roz, rodiat, astfel incat sa reziste la purtari repetate, socuri, zgarieruri si alte posibile defectiuni.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More