Take a fresh look at your lifestyle.

Deea Maxer, ceruta in casatorie, a doua oara, cu inel pretios de la ChristinaDiamonds

Deea si Dinu Maxer formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din showbiz-ul romanesc. De mai bine de 10 ani sunt casatoriti, au un copil minunat, pe nume Andreas, si se bucura de succes pe toate planurile.

Deea si Dinu Maxer formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din showbiz-ul romanesc. De mai bine de 10 ani sunt casatoriti, au un copil minunat, pe nume Andreas, si se bucura de succes pe toate planurile.

Cum frumoasa bruneta a implinit varsta de 28 de ani, Dinu Maxer i-a facut o surpriza de proportii la petrecerea aniversara, cerand-o in casatorie cu un inel de la Christina Diamonds, realizat manual si incrustat cu un topaz veritabil.

Desi sunt casatoriti de mai bine de 10 ani, Dinu Maxer nu a cerut-o inca in casatorie, anul acesta revansandu-se cu 3 inele superbe marca Christina Diamonds, care simbolizeaza “o sotie extraordinara, al doilea pentru ca stii sa fii ispita pentru mine si al treilea pentru ca esti o mama perfecta”, a spus Dinu Maxer emotionat.

Dupa aceea, cea mai importanta intrebare, “Mai vrei sa fii sotia mea in continuare?”, s-a lasat cu un inel absolut fermecator, de la Christina Diamonds. Plina de emotie, focoasa bruneta a spus un “Da” raspicat si ne-a impartasit ca “Anul acesta ne reinnoim juramintele. Vom face nunta de 10 ani. Ii cerem domnului Lis sa ne recasatoreasca”.

Ce spune Deea Maxer despre bijuterii

Fiecare femeie iubeste bijuteriile, mai ales daca sunt oferite cu dragoste si au pietre pretioase. Daca multe dive autohtone isi doresc bijuterii cu diamante de zeci de mii de euro, focoasa bruneta a optat pentru bijuteriile Christina Diamonds, care o atrag in mod special, datorita versatilitatii si a preturilor foarte accesibile.

„Ma uitam de mult timp prin cataloagele Christina Diamonds admirand frumosul concept de bijuterii. Anul acesta, cu ocazia zilei mele de nastere si al campaniei „Spune #nuzirconiu”, sotul meu m-a surprins cu un set a trei inele din colectia Christina Diamonds”. Mai mult, cele trei inele care simbolizeaza puternica relatie dintre Deea si Dinu Maxer au fost achizitionate de la acelasi brand, pentru care si Dinu are fascinatie. Cum “barbatii sunt mereu in cautarea unei surprize pentru persoana iubita, anul acesta am reusit sa o surprind pe Deea cu noul concept de bijuterii personalizate ale colectiei Christina Diamonds.”, marturiseste acesta.

Insa, surprizele de ziua brunetei nu s-au oprit aici. Pentru a celebra cei 28 de ani, Deea a optat si pentru un ceas cu mecanism elvetian, despre care spune ca “mi-a dat dat ocazia sa imi personalizez singura un ceas. Experienta este unică. (…) te redescoperi cautand texturi si culori in alegerea bratarilor din piele, asortarea talismanelor…iar cea mai grea si frumoasa alegere este a ceasului in sine.”

Mai mult, Deea spune ca nu ar renunta pentru nimic in lume de bijuteriile brandului Christina Diamonds, despre care spune ca “sunt cele mai pretioase din colectia mea. Le port cu drag la evenimentele importante din viata mea, sau pur si simplu…zi de zi”.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More