Take a fresh look at your lifestyle.

Delia cântă la flaut în cel mai nou videoclip, „Verde Împărat”

O atmosferă desprinsă parcă din basmele românești, o Delia cameleonică, așa cum și-a obișnuit publicul, costume și machiaje fascinante, acorduri duioase de flaut și sunete arhaice, toate se regăsesc în cel mai nou clip al artistei. Delia a lansat single-ul „Verde Împărat”, piesă compusă de ea și produsă de artistă împreună cu Alex Cotoi.

Delia – Verde Împărat

https://www.youtube.com/watch?v=5vTJkNiDers&feature=youtu.be

Piesa a fost cântată în premieră în show-ul „PsiheDelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc trei zile la rând. Videoclipul pentru „Verde Împărat” a fost regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4” sau „Rămâi cu bine”. De look-ul Deliei în videoclip s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Livia Berceanu (hair), Hilke Muslim (styling).

„Primavară… Vară… Toamnă…

VerdeLE s-a copt și s-a-mpletit coroană.

Profeția s-a împlinit.

S-a făcut împărat așa cum a făgăduit și lângă el m-a chemat.

Începând de azi, am verde-mpărăție cu apele-i vii și păduri fantezie…

Vrei să visezi? Deschide ochii și gândește-te la mine. Când pășești pe potecă, spune atât: sunt verde ca tine”, spune Delia.

Artista a lansat anul acesta „Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului și care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring și pe single-ul The Motans – “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio și TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Delia feat. Macanache – Ramai cu bine

https://www.youtube.com/watch?v=JNhiy0sTl5M

The Motans feat. Delia – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Anul acesta, Delia a lansat albumul “Live”, care include hiturile artistei „Cum ne noi”, „Da, mamă”,  „Cine m-a făcut om mare”, „Ce are ea”.

Single-ul „Verde Împărat” este o co-producție Cat Music și Global Records.

 

Global EntertainmentGlobal Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More